Bryllupper med tema

Bryllupper med tema

For mange piger er det at blive gift den største dag i livet og mange har fantaseret om det i mange år. De fleste unge piger drømmer hele livet om det man kalder for et rigtigt prinsesse-bryllup med hvide kjole og en smuk kirke omgivet af venner og familie hvor alt forløber helt perfekt. Andre vælger at gøre det på en strand omgivet af smukke naturomgivelser, mens andre tager en helt anden vinkel og gør selve bryllupsdagen til noget helt specielt med et tema der for omverden kan virke lidt anderledes.

At have et bestemt gennemgående tema til sit bryllup er noget der er blevet mere populært igennem de seneste par år. For mange par har de mødt kærligheden igennem en fælles interesse og derfor giver det også god mening at skabe et bryllup omkring det. Temaer kan være alt lige fra en bestemt tv-serie, en hobby eller andre interesser.

star wars tema

Bryllup inspireret af tv-serien Doctor Who

Et eksempel på dette hvor temaet er taget helt ud var med de to amerikanske Doctor Who fans, Christopher Ross og Aeriel Fasset, som afholdte et komplet Doctor Who bryllup under det årlige Dr Who møde på Westin Hotel i Huntsville, Alabama. Dette inkluderede blandt andet at gæsterne til brylluppet bar dele der var inspireret af serien, hvor gommen blandt andet havde røde Converse-sko på, som en af de såkaldte ’Doctor Who’ var kendt for at bære i serien. Ud over klæde sig inspireret af serien, var der også genstande fra selve serien, som fx ’Dalek’, en ond robotrace i serien, som dog havde en noget mere nobel rolle til brylluppet som ringbærer.

oz bryllup

Troldmanden fra Oz bryllup

Et andet tv-inspireret bryllup var for parret Anna og Brandon som afholdte et bryllup inspireret af filmklassikeren Troldmanden fra Oz. Parret afholdte deres bryllup i den nu nedlagte temapark dedikeret til filmen i North Carolina. Parken holder stadigvæk åbent til særlige begivenheder. Selve parken består stadigvæk af de klassiske temaer fra filmen og har stadigvæk det meste af udsmykningerne og bygningerne fra dengang parken var aktiv. Dette betyder for eksempel at det stadigvæk er muligt at gå på den gule vej som man ser Dorothy følge i filmen. På den store dag var det dog Anna og Brandon som tog vejen ned af den velkendte gule vej i parken, hvor de i bedste stil formåede at vende temaet fra en af filmhistoriens største klassikere til et gennemført tema på deres store dag.

cirkus bryllip

Old-school cirkus-tema

Det gamle og traditionelle kan være utroligt flot til et bryllup, især hvis det er lige så gennemført som det ovenstående Troldmanden fra Oz tema. Et andet par der formåede at gennemføre det til ende var Aimee Rochon og hendes mand, som afholdte et bryllup i et gammeldags cirkus-tema med klassiske dragter og udsmykninger. Her var der slik og popcorn til snaks i gammeldags beholdere. Et særdeles gennemført bryllup og en ide som man ikke ser blive udført ofte, men som når det bliver gennemført er særdeles interessant.

poker bryllup

Bryllup i pokerens tegn

Det er dog ikke kun film, tv eller ældre gimmicks der har lagt inspiration til bryllupstema. For Nick og Emily har poker altid været en stor del af deres liv. Nick er en såkaldt Supernova spiller hos PokerStars, hvilket betyder at han er en af de spillere på siden der spiller mest. Ved at spille optjener han loyalitetspoint, som blandt andet kan benyttes til at købe gaver og lignende på hjemmesiden. Dette benyttede Nick i dette tilfælde til at betale for noget at brylluppet. Dermed var det ikke blot et tema for selve parret, men også en måde at betale for brylluppet som gjorde det hele mere specielt for parret. Selve temaet blev holdt i pokerens tegn hvor poker var i temaet de steder hvor det var muligt.

arsenal bryllup

Bryllup med Arsenal-tema

Det er ikke kun i USA og resten af den vestlige verden at vi formår at holde os til nogle lidt sjove temaer når det kommer til bryllup. I Malaysia afholdte parret Aqeel og Deena for nyligt deres bryllup som blev holdt i et gennemgående tema med fodboldklubben Arsenal. Her var alle gæster ved brylluppet klædt i holdets trøje med Aqeel og Deenas navne på forsiden af trøjen. Til selve brylluppet var fodbold og Arsenal et gennemgående tema hvor der blandt var opstillet et lille fodboldmål gæsterne kunne forsøge at sparke bolden i mål.

Der er mange forskellige måder at udføre sit bryllup på. For nogle af det den traditionelle dag der gør udslaget mens andre gerne vil have et tema til det. Det er sjovt og forfriskende at se hvordan nogle par formår at gøre livets store dag til noget helt specielt med et tema og det er selvfølgeligt noget der kan være med til at gøre dagen hel unik. Ovenstående eksempler er nogle af de mere ekstreme og gennemførte temaer. For andre par der ønsker at skille sig ud nøjes man måske med at have et gennemgående farvetema der kan have en symbolsk effekt eller have et bestemt tema til musikken, placeringen for brylluppet eller lignende. Det vigtigste er selvfølgeligt at begge parter er glade for hvordan brylluppet forløbet sig og at dagen går som planlagt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *