Dermaroller: Virker det?

Dermaroller: Virker det?

Den længe omdiskuterede dermaroller ser ud til at være kommet for at blive blandt danskerne. Du kan nu gå i gang med projekt ’få flottere hud’ – men du skal væbne dig med lidt tålmodighed, da der efter sigende skulle gå op til tre måneder, før produktet viser synlige resultater.

Hvis du længe har overvejet at investere i en dermaroller, kan du læse videre og blive klogere på, hvordan den fungerer, og hvad du skal gøre og ikke gøre.

Inden brug

Det er ekstremt vigtigt, at du renser din hud både inden og efter brug af din dermaroller, da denne i princippet prikker hul i din hud, og derfor vil det gøre langt mere skade end gavn, hvis din dermaroller er fyldt med bakterier. Det er dog ikke kun din dermaroller, der skal være ren, det skal din hud også – rens derfor dit ansigt i dybden, så du ikke spreder de bakterier, du måtte have i ansigtet til resten af ansigtet. Når du har gjort alt dette, kan du roligt gå i gang med at bruge din dermaroller.

Sådan anvender du den

Når du både har renset din dermaroller og dit ansigt, kan du gå i gang med at anvende den. Det er vigtigt, at du ikke presser nålene ned i huden, men i stedet placerer din pegefinger i det område, der er lavet specielt til den, så du automatisk får det pres, du har brug for for at nå tilstrækkeligt dybt ned i huden. Start med ét område i ansigtet ad gangen, så du nemt kan holde styr på, hvilke områder du har anvendt din dermaroller på. Det er vigtigt at rulle i minimum fire retninger, 4-5 gange, så den dækker alle områder omhyggeligt.

Efter brug

Når du prikker hul på huden med din dermaroller, er det vigtigt efterfølgende at passe godt på din hud. Din hud optager nemlig produkter, du bruger efterfølgende, 200 gange mere end normalt, fordi huden er åben. Du kan dog også risikere, at din hud bliver meget tør, hvis ikke du giver den den pleje, som den har brug for – specielt om vinteren. Brug derfor fugtgivende og plejende produkter i ansigtet – du kan anvende lige dem, du har lyst til.

Virker det?

Rigtig mange danskere har efterhånden prøvet kræfter med en dermaroller, og der begynder at tegne sig et billede af, at produktet virker. Og det må vi bare sige ’ja’ til, såfremt du anvender det korrekt og er født med en smule tålmodighed. Du skal bare huske, at en dermaroller ikke fjerner aktive urenheder i din hud, men derimod forebygger og fjerner ar. Hvis du synes, at en dermaroller ville være det perfekte køb for dig, kan du her læse mere, så du har fuldstændig styr på, hvordan du anvender den.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *