Bliv sommerklar med den rigtige

21. maj 2017 Tøj og mode 0
Bliv sommerklar med den rigtige

Sommeren står for døren, og det betyder, at der skal tænkes i lidt andre baner, når man skal klæde sig på om morgenen. For de fleste er der stor forskel på, hvordan man går klædt på de forskellige årstider, og det stiller selvfølgelig krav til, at man er opdateret på sommertøjet.

Der er ikke mange ting, som er federe end en helt ny sommergarderobe. Det er næsten lige så fedt, når man får at vide, at man har noget fedt sommertøj, for det er altså her, man rigtig gerne vil skinne igennem. Men hvad skal man så huske, når man leder efter det rigtige sommertøj?

  • Det skal være behageligt. Det er nemt at komme til at svede voldsomt om sommeren, og det er derfor vigtigt, at tøjet ikke sidder dårligt på kroppen. Selvom det skal se pænt ud, skal det selvfølgelig også være rart at have på
  • Det skal være sommerligt. Der er ikke noget værre end at købe en masse sommertøj, som faktisk ligeså godt kunne være alt andet. Giv dig selv lov til at trække i nogle farver, eller i det mindste hvid, som fremhæver din eventuelt brunere kulør
  • Det skal være nemt. Sommertøj skal ikke være besværligt at tage af og på, og du skal ikke irritere dig over, at det tog dig fem minutter, før du kunne hoppe i vandet. Gå efter noget, som er lige til.

Sneaks

For mange er det absolutte tegn på sommeren, at man kan gå rundt i nye sneaks. Det er da også ret sommerligt, når man pludselig ser piger og drenge gå topsmarte rundt i deres helt nye, lyse sneaks, som endnu ikke er blevet beskidte. Hvis du gerne vil ligne en, som elsker sommeren, så er sneaks lige sagen, og der findes heldigvis et hav af muligheder for at finde lige netop din model. Overvej, om du skal have to par, så du kan skifte mellem hverdagsbrug og lidt pænere sammenhænge, da det ellers kan blive lidt for meget det samme hen over sommeren.

Vil du finde de fedeste sneaks, så klik her for at gå på opdagelse. Her kan du bl.a. finde Filling Pieces, som er nogle topmoderne sneaks velegnet til sommerbrug.

Kjoler og shorts

Sommergarderoben indebærer selvfølgelig også tøj, som giver dig bare ben. Til drengene er det selvfølgelig shorts, som gerne skal være mulige at bevæge sig frit i, og tendenserne siger, at de gerne må være klassiske i farverne, dog uden at være for kedelige.

Til pigerne er det oplagte selvfølgelig en yndig sommerkjole. Her må der gerne være lidt farver på, og særligt som strandkjole er det fint, hvis der er lidt spil. Det holder dog også altid at tage en ensfarvet kjole på.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *