Derfor skal du få en botox-behandling

Derfor skal du få en botox-behandling

Det er bestemt ingen skam at overveje en botox-behandling, hvis man gerne vil have et nyt pust til looket. Mange er måske i tvivl om, hvornår det kan gavne med botox og restylane, og derfor vil denne artikel give dig en lille guide til, hvornår det kan være en fordel.

Rigtig mange lider af en form for poser under øjnene. Det får dem til at se trætte ud, og generelt er det ikke specielt kønt til nogle, at der hænger en masse under øjnene. Det kan være en naturlig ting, når det sker for ældre mennesker, imens det ofte kommer af en usund levestil, hvis yngre mennesker oplever det. Det er dog ikke altid tilfældet, og man kan blive ramt, selvom man faktisk lever sundt.

Hvis man rammes af poser under øjnene som følge af en dårlig livsstil, kan man selv gøre noget ved problemet uden hjælp udefra. Det kan gøres ved hjælp af en god, varieret kost og en god søvnrytme. Manglende søvn er nemlig oftest årsagen til render under øjnene. Det kan dog også være en genetisk ting, og her vil det være nødvendigt med en anden form for behandling, hvis problemet skal til livs.

Botox og restylane

Der sker rigtig mange ting med huden, når man bliver ældre. Huden har tendens til at blive tyndere, og det kan gå ud over udseendet i ansigtet, hvor der kan komme render under øjnene. Mørke rander kan være mere eller mindre tydelige, men de er sjældent ret pæne, og de kan derfor behandles, hvis man ønsker det.

Det kan ske ved hjælp af restylane, som er en af flere fillers, som kan bruges til dette problem. Man putter simpelthen en ekstra masse ind under huden, så huden ikke bliver så gennemsigtig. Huden løftes op, og det vil betyde, at de mørke rander forsvinder. Du vil efter et indgreb kunne se en effekt lige med det samme. Det kan dog være nødvendigt at vente nogle uger, før du for alvor kan vurdere resultatet af behandlingen.

Botox har en lidt anden effekt. Forestil dig, at din hud er blevet spændt, og derfor har du fået en del rynker. Når man putter botox ind, vil det lamme huden i en sådan grad, at rynkerne igen falder ned og dermed bliver usynlige. Det er lidt en anden effekt end fillers, som går ind og styrker volumen under huden. Begge behandlinger har dog det formål at gøre huden pænere og stramme den op, så rynker bliver mindre synlige. Klik her hvis du vil vide mere.

Vælger man restylane, skal man være opmærksom på, at det ikke er en permanent løsning, og man skal have lavet behandlingen igen senere hen, hvis man fortsat ønsker en effekt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *