Den perfekte Fars Dags gave

16. april 2018 Gaver 0
Den perfekte Fars Dags gave

Hvert eneste år står tusindevis af børn med det samme spørgsmål. Hvad skal de nu give deres far i gave i år i forbindelse med Fars Dag? Et spørgsmål, der ikke altid er helt let at svare på, da det naturligvis er meget forskelligt, hvad ens fædre sætter pris på.

Elektronik er altid et hit

En ting stort set alle fædre har til fælles det er, at elektronik altid gør en glad. En elektronikgave behøver ikke være den nyeste mobil, det største fladskærms tv, den dyreste PC eller den tyndeste Playstation. Det kan gøres med meget mindre og gøre en mindst lige så glad. Hvis vi tager udgangspunkt i noget vi bruger hver eneste dag, så er det vores mobil. Tilbehør til mobilen kan gøres til overkommelige priser og noget som han vil sætte pris på hver eneste dag.

 

Red din fars dag

Et særligt godt tilbehør til mobilen er noget som rent faktisk kan redde hans dag. Nemlig den evige udfordring med strømniveauet på ens mobil. Hjælp ham med at undgå en bøde i toget pga. manglende billet eller en sur chef, der ikke kan få fat i ham, fordi mobilen er løbet tør for strøm. Med en powerbank kan han nemlig være kørende med fuld strøm på mobilen igennem hele dagen og ikke skal tænke på alle de trælse konsekvenser, der kan opstå, hvis han løber tør for strøm.

 

Anker og GreyLime powerbanks

Powerbanks fås i mange forskellige størrelser, farver, priser, kvaliteter og teknologier og det kan derfor godt være lidt af en jungle af finde ud af, hvilken en man skal vælge. To brands, der skiller sig ud på hver sin måde er det store amerikanske brand Anker og danske GreyLime. Danske GreyLime er stiftet af en gruppe fyre fra Odense, hvor deres fokus har været på design og ydeevne. Deres ambition har været at skabe nogle powerbanks, hvor man med glæde vil gå fremme med powerbanken eller ligge den på bordet og nærmest stolt vise den frem, fordi man synes den er pæn. De har blandt andet formået at skabe en af Danmarks mest populære powerbanks, nemlig GreyLime Power Stone 10.400, der har vundet brugertests i Politiken, Ekstra Bladet og Jyllands Posten. Er man derimod mere til verdens bedste kvalitet og de nyeste teknologier, så skal man kigge mod Anker. Anker er uden tvivl verdens førende inden for mobil opladning med særlig fokus på powerbanks og kabler. Lige så snart du får produktet i hånden kan du mærke, at det skriger af kvalitet. Du finder mange forskellige størrelser af powerbanks hos Anker, men fælles for dem alle er, at de kommer i et minimalistisk design, der ligesom GreyLime, gør at du har lyst til at vise powerbanken frem.

 

For at opsummere så kan du altså vælge GreyLime, hvis din far mest vil gå op i designet og Anker, hvis han er en rigtig nørd, der går op i kvalitet og de nyeste teknologier. Du finder begge brands hos danske powerbanken.dk.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *