7 tips til at genstarte ens sexliv

16. april 2018 Sex og samliv 0
7 tips til at genstarte ens sexliv

Mange kender det, efter man lige har mødt hinanden, der blomstrer ens sexliv, og alt er bare godt, og frekvensen af sex er ofte. Men så rammer hverdagen, det bliver lige med et vigtigere hvem der har handlet ind, hvem der har ordnet vasketøj, og hvad vi skal have at spise til aftensmad. Der går med andre ord hverdag i forholdet. Gentagelser er godt når man skal lære et nyt sprog, men hvis de samme ting går igen i soveværelset alt for ofte, så kan det være ødelæggende og kedeligt.

  1. Lad være med at gøre det i soveværelset. Prøv at flyt sexen fra soveværelset og ud i nogle af de andre rum. Køkkenbordet har som regel en god højde, sofaen er fin og selv bryggersbordet kan bruges. Det handler bare om at skifte omgivelserne, så man ikke kan genbruge gamle vaner.
  2. Alle kender de steder mellem benene, og brysterne – Men der er et utal af andre erogene zoner. Prøv at brug noget tid på at udforske dem.
  3. Få hende til at smide trusserne når i er i byen. Gå hen til din partner når i er i byen, og hvisk i hendes øre at du gerne vil have hendes trusser i hånden indenfor fem minutter. Hun vil med garanti blive genert, men samtidig sætter det en masse tanker i gang i hendes hoved. En perfekt start, på en fræk aften.
  4. Læs en fræk novelle sammen. En aften i ligger i sengen, så prøv at find en erotisk novelle og læs den højt for hende. Det er ikke uden grund, at Fifty Shades of Grey blev populært blandt kvinderne først.
  5. Kys i mindst 10 sekunder når i kysser. Ofte bliver et kys bare noget man gør, og tager mindre end to sekunder. Hvis i prøver at strække kysset til mindst 10 sekunder, så vil i opdage at i bliver mere opstemte af det, og bliver mere opmærksom på den anden.
  6. Sov uden tøj på. Det lyder måske banalt, men det virker. I stedet for at gå i seng med undertøjet på, så smid det hele. Kropskontakten bliver meget bedre, og det gør bare noget mentalt ved en, når man ved den anden er helt nøgen.
  7. Shop frækt undertøj sammen. Tag en dag og tag ud og kig i butikkerne efter noget frækt lingeri. I lærer noget om hinanden ved at se hvad den anden betragter som frækt, og så skal det jo også prøves når i kommer hjem.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *