Tre (krævende) rejser for kæresteparret

Tre (krævende) rejser for kæresteparret

Ønsker I at prøve noget nyt?

Måske I kun har været sammen i kort tid – og ønsker at lærer hinanden at kende fra nye sider. Eller I har været sammen og måske rejst sammen på flere storbyferier og lignende, men ønsker at prøve noget andet. Her får I tre idéer til rejser, hvor I kommer hinanden ved – og lærer hinanden endnu bedre at kende.

Det er ikke ment som en parforholdstest, men mere tænkt som en træning i tosomheden – selv når rammerne ser anderledes ud end i hverdagen.

Hvis I drømmer om at være sammen ”for evigt”, så er det en rigtig god idé at I hurtigt lærer at navigere i konflikter. Start med de små uoverensstemmelser og sørg for at finde hinanden igen: Snak sammen og sig undskyld. På de tre rejser vil I have nemmere ved at finde hinanden igen – da turene byder på mange gode og intime stunder. Samtidig kan man ikke sådan lige ”slippe væk” fra hinanden, så I bliver nød til at løse tingene.

1. Caminoen

En fantastisk vandretur på op til 800 kilometer. Her får I virkelig tid til at tale sammen, men også tid til at være stille og bare nyde hinandens selskab. Turen er meget lang – og I kan med fordel udvælge et udsnit af turen. Pak i øvrigt godt hjemmefra – følg f.eks. en pakkeliste til turen på Caminoen. Turen tages typisk med stop på forskellige herberg, hvor I kan indlogere jer.

2. To-personers teltet

Uanset om det er i Sveriges skønne natur eller igennem forskellige lande i syd-Europa, så giver teltturen en unik rejseoplevelse. Her er alt de unødige skåret fra og I har kun det med I selv kan bære i vandrerygsækken. Maden laver I primitivt over ild – og der er drømt hygge for naturelskerne. På rejsen finder I helt sikker gode oplevelser og aktiviteter som kajak sejlads, klatring eller måske mulighed for badning i en ferskvandssø.

3. Bestig et bjerg sammen

Hvis I kan bestige et bjerg sammen, så kan I klare det meste. Desuden giver rejsen nogle fantastiske par-fotos til hjemmets fotovæg eller scrapbog. Turen kræver lidt træning, da I skal være i god form, men det er umagen værd. Et forslag for nybegynderne må være Mera Peak i Everest-regionen i Nepal.

Tip: Hvis det bliver for meget undervejs

Det er okay at tage en frieftermiddag fra hinanden. Måske I allerede kan planlægge en pause hjemmefra. Find eksempelvis to aktiviteter hvor I ikke har samme interesse – så kan den ene måske shoppe rundt i byens handelsliv og den anden tage en dukkert alene. Det kan virke voldsomt at bo så tæt på hinanden, som man gør i et to-mands telt eller på et herbergs tiny-room. Men husk, det kan også give anledning til ekstra hyggelige aftener i soveposen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *