Boligtendenserne du skal kende I 2019

20. februar 2019 Uncategorized 0
Boligtendenserne du skal kende I 2019

Det kan være svært at følge med, hvis man gerne vil have en trendy bolig. Men du kan her læse om, hvilke tendenser der ses i boligindretningen. Alt dette er tendenser som ikke kræver, at du har den store pengepung oppe af lommen. Men du vil ikke blive skuffet, for tendenserne er flotte og der er noget for enhver smag. 

2019’s farver  

For år tilbage tænke alle Barbie, hvis man så lyserødt. Men de seneste par år, er lyserød blevet en rigtig trendy farve. Men nu er paletten blevet bredt ud, og flere farver er kommet til. f.eks. er fersken nu en del, at danskernes hjem. Også syren og limegrøn, er for mange firmaer en del af trendfarverne.

Hvis man ikke er til farver, har man også mulighed for at søge i den anden grøft. For man kan sagtens være trendy, uden af skulle bruge vilde farver. I år er jordfarver nemlig også at finde mange steder, her kan man brugt grå, beige, og andre jordfarver sammen. På den måde vil man skabe et afdæmpet look, som stadig ser stilfuld og lækkert ud.

En anden trend der ses flere og flere steder, er at folk kører med blokfarver. Dette kræver dog lidt mere mod, end de ovenstående farver. Her er det ikke unormalt at man beklæder badeværelset med orange fliser, også maler væggen over i blå. Dette giver et friskt og modigt look, som kan skabe rigtig meget wow effekt.

Buede former

Som en del af tendensen med de nedtonede farver, vil en dekoration nu også opleve disse former. For ens lysestager og kunstobjekter, skal nu være mere buede i formerne.

Også bordbenene ser ud til, at skulle være buede. Men dette er i en anden form, for vi vil opleve anderledes bordben. De skal nemlig være store, runde, og robuste i 2019. Hvis man stadig er til det industrielle look, kan man på stigefabrikken.dk finde gode materialer til dekoration. Her skal man blot sørge for, at man selv kan give tingene det buede look.  

Mere fløjl

Det seneste par år, har vi kunne se rigtig meget velour rundt omkring. Det var svært at finde et hjem, hvor velour ikke havde bare en lille plads. Dette kunne være i puder, gardiner, eller møbler. Som en videreudvikling til det populære materiale, er der nu kommet fløjl. Tilbage i 70’erne var det et af de helt store materialer, og fandtes både i tøj og interiør. Og hvis du skal være moderne, tager du nu fløjl med ind som en del af din indretning. 

 Tørrede blomster

De seneste par år har din bolig nærmest ikke, kunne have nok planter. Og det var alt fra kaktusser, til sukkulenter og tropisk planter der hittede. I jo mere trendy planterne blev, jo større skulle de også være. Man brugte planterne som en form for, skulptur eller indretningsobjekt.

Planter er stadig en del af indretningen, men ikke i samme mængde som tidligere. I stedet er der udfoldet sig en ny gren, inden for naturtrends. For i 2019 er det nemlig tørrede blomster, som skal pryde dit hjem. Du kan nemlig mange stedet nu købe buketter, som er lavet til at være pæne som tørre også.

Trenden er stadig på vej op, så ikke alle forhandler buketterne. Men du kan spørge din blomsterhandler, om hvilke blomster der holder sig pæne som tørre også.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *