Street style anno 2019

07. marts 2019 Uncategorized 0
Street style anno 2019

2019 er godt i gang, og gadens modetendenser er begyndt, at vise sig. Hvis du gerne vil være med på moden, har vi her samlet tendenserne. På den måde er du sikker på, at du ved hvad der rør sig. Og hvis du kan lide det, kan du jo bruge elementerne, og implementere dem i din egen stil.

Items der hitter

Et af de items, som er blevet set rigtig meget, i gadebilleder allerede. Er den klassiske kedeldragt, som har været moderne flere gange, i forskellige afskygninger. I 2019 skal den være rå, og styles med f.eks. ankelstøvler. Den kan nemt styles op, eller ned med accessoires og stiletter.

Sidste år vækkede Kardashian-søstrene, folk opmærksomhed med en ny beklædningsgenstand. Denne gang var det cykelshorts, som de brugte til hverdagsbrug. Danskerne og designerne har tager moden til sig, og man kan se nu se det på både sociale medier, og ude i gadebilledet.

Et andet sæt som man roligt kan bære, hvis man vil være med på moden, er et jakkesæt. Men det skal ikke være et, kontoragtigt stramt jakkesæt. I stedet skal det i år, være et løst og blødt jakkesæt. Inde på online-mode.dk kan du finde Ofelia tøj, som passer godt ind i modebilledet.

En klassiker der kommer og går, i forskellige afskygninger er læderjakken. I år er tricket er jakken skal være firkantet, og med sjove detaljer. Gå derfor efter en jakke, som har specielle knapper eller sjove brocher.

Farverne der har vundet frem

Det er altid spændende, hvilke farver der er ’årets farver’. Igen i år, er der heldigvis masser, at vælge i mellem. Under modeugen så man, at mange designere have valgt, at lave hvide sæt. Dette betød at måde bukser, og overdel skulle være samme farve. Dette er nu også set, på diverse influencers. Så selvom vejret ikke indbyder til det, så er all white en ting i 2019.

Hvis hvid bliver for kedeligt, kan man gå i modsatte boldgade. En anden farve der hitter, er nemlig neon. Derfor kan du rolig, investere i items i de stærke farver. Det er både grøn, pink, orange og gul som hitter inden for neon.

Hvis neon bliver for vildt, og hvid bliver for kedeligt, er er der heldigvis en mellemvej. En af de store tendenser i 2019, er nemlig tone i tone. Den største tone i tone farvetrend, er Coral farven. Denne trend er specielt smuk, til sommer hvor solen skinner, og man har fået lige kulør.

Mange af de store high street butikker, har allerede præsenteret os det. En af årets store trends, er nemlig dyreprint, med vilde mønstre. Dette er både leopard, og Zebra striber i forskellige farver. Derudover er slangeprint, også rigtig ind i år. Specielt støvler med slangeprint, har fundet vej til mange influencers garderober.

Det sidste mønster der hitter i år, er batikmønster. Dette er noget som man enten elsker, eller hader. For mange forbinder mønsteret, med deres kiksede barndomstøj. Men hvis man vil være med på moden, er det altså batik mønster, der er med til at hitte.  


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *