6 effektive tips til et bedre parforhold – og de koster ikke en krone!

30. april 2018 Scoretricks 0
6 effektive tips til et bedre parforhold – og de koster ikke en krone!

Dit forhold til din partner og din familie er noget af det mest værdifulde du har og bør behandles sådan. Med de 6 effektive tips kan du tage dit forhold til nye højder og få din partner til at elske dig mere end nogensinde før.

Lad os gå i gang:

 

#1 Sig du elsker ham/hende

Nogen mennesker vil gerne røres for at vide at de er elsket. Nogen vil gerne have at du viser dem det og nogen vil gerne have at du fortæller dem det.

 

Uanset hvilken af grupperne din partner høre til i, så koster det intet og tager næsten ingen tid, at fortælle ham/hende, at du elsker ham/hende.

 

Sig det hellere to gange for meget, end en gang for lidt.

 

#2 Brug tid sammen med din partner

Mange forhold forsømmes fordi arbejde, fritidsinteresser, venner og andet tager alt tiden. Husk at afsætte tid til at være sammen med den vigtigste person i dit liv.

 

Vi kan kalde det ”kvalitetstid”, men vi kan også bare sige, at du vel har valgt vedkommende som partner, fordi vedkommende giver dig noget på det personlige plan.

 

Brug tid sammen og kom tilbage til den oprindelige grund til at forholdet startede.

 

#3 Kom ud i naturen

Hvis I er så heldige at bo sammen i et hus, så har i måske også en have. Brug tid sammen i haven, få noget luft og nyd når solen skinner på jer.

 

I behøver ikke bruge tiden på at arbejde, slå græs, klippe hæk eller lignende. Sæt jeg på en bænk, hold i hånden, nyd et glas hvidvin og træk vejret dybt.

 

Blot vær sammen i nuet. Det lyder banal, men det gør en kæmpe forskel.

 

#4 Gør noget for din partner

Jo længere tid I har kendt hinanden, desto bedre ved I også hvad den anden kan lide og ikke kan lide. Måske kan den ene bedst lide at sidde på sofaen og se en film, mens den anden hellere vil gå en lang tur på stranden.

 

Uanset hvad det er din partner elsker (og som du måske ikke er så vild med), så gør det. Sæt dig selv til side og gør noget fordi det gør din partner glad.

 

Jo mere du gør det, desto mere kommer du til at få igen. Begrebet ”reciprocitet” er en kraftfuld ting.

 

#5 Spis sammen og spis længe

Det gælder både i et parforhold og i et familieforhold generelt. Alt for mange spiser på forskellige tidspunkter, sidder med mobiltelefonen i hånden eller ser fjernsyn mens maden kastes i hovedet.

 

Vælg i stedet at sidde sammen omkring spisebordet. Telefonerne og Tv’et slukket og tal med hinanden. Brug tid på at høre hvad der er sket i hinandens liv i løbet af dagen.

 

Vær opmærksom og interessér dig for din partners fortælling. Uanset om du synes det er spændende eller ej. Det er vigtigt.

 

#6 Giv knus, kram og kys

Det er godt at sige at du elsker din partner og det er super at bruge en masse tid sammen og gøre noget din partner kan lide.

 

Men den fysiske berøring må ikke glemmes. Hold i hånd, giv lange og hede kys, kram hinanden ofte og længe.


Vi er fysiske væsner og vi har brug for berøringen.

 

Gør det i dag

Du bør gøre alle 6 ting, men hvis forholdet er gået helt skævt, så start med en af tingene.

 

Få dem indkørt som vaner og se hvordan jeres forhold kommer til at blomstre som aldrig før. Livet er for kort til at være i et dårligt forhold.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *