5 Gratis ting du kan lave med kæresten

5 Gratis ting du kan lave med kæresten

Artiklen her er skrevet i samarbejde med Spumanti.dk, som gennem en rundspørge har fundet ud af, at alt for mange unge danskere gældsætter sig selv med kviklån for at kunne imponere den kommende kæreste på de første mange dates. Derfor kommer her tips som ikke koster noget særligt på første date.

En tur på langelinje

Mange danskere har måske aldrig til den lille havfrue, hun ligger faktisk der på langelinje og er beundret af mange. Særligt kineserne rejser langt for at se den smukke skulptur af en havfrue. Det koster ikke noget at lægge vejen forbi, og man kan sagtens tag et tæppe og en kurv med champagne med, det kunne suppleres med jordbær med chokolade overtræk.

Der ligger også en lang række ishuse langs havnekajen, og hvem synes ikke det er super hyggeligt at spise en god is på en varm sommerdag. Wupti, og så har man en meget hyggelige date. Det er klart at turen her er forbeholdt en god solskinsdag, for der er ikke meget sjov ved at sidde på tæppet i ført regntøj. Det skulle da lige være fordi man havde en stor paraply med som gjorde det muligt at sidde tæt.

Skift biffen ud med Viaplay eller HBO

Det er enormt populært at gå på date i biografen, og vi har faktisk aldrig rigtig forstået hvorfor. Når man sidder og ser filmen så er der jo slet ikke mulighed for at snakke sammen og lærer hinanden bedre at kende. Hvis man skifter biffen ud med hjemlig hygge og TV’et så kan man bruge Viaplay, HBO eller den streamingtjeneste som man nu engang allerede har købt adgang til.

Det der kan nemt tilføjes mikropopcorn og sodavand fra netto, og så har næsten de samme rammer som i biografen, bare til 1/3 del af prisen.

En tur i naturen

Der findes rigtig mange natur oplevelser i Danmark, så der er nok at tag fat på. Du skal i gang med at undersøge dine lokale muligheder, her hvor vi holder til har vi noget der hedder dejligheden, som tidligere har været kåret til Danmarks smukkeste sted. Det er jo oplagt at ud og kigge på. Man kan tag turen gennemskoven, hvor man så ender ved en udsigtspost der giver udsigt til dejligheden, og trækker sig fra skoven og hele vejen ned over danske marker og ned til vandet.

Som alternativer har vi også stranden liggende tæt på, her kan man også gå en tur og få en god og dyb snak om livet og hinanden.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *