Mænd kan også godt li’ gaver!

30. april 2018 Gaver 0

Vi har alle sammen set både film og reklamer, hvor kvinder forkæles med alt fra blomster og chokolade til dyre smykker. Det er dog knapt så ofte, at vi ser den omvendte situation, men der er ingen tvivl om, at mænd også kan blive varme om hjertet, når de påskyndes med en lille gave.

Tillid, respekt og omsorg er alle vigtige faktorer i et forhold, men vigtigheden af noget så basalt som påskyndelse må bestemt ikke undervurderes. Vigtigheden bliver bestemt ikke mindre, når man bliver forældre. I en hverdag med børn, arbejde og fritidsinteresser kan et forhold godt drukne lidt i hverdagspligter og man glemmer let at værdsætte hinanden.

I en travl hverdag kan påskyndelse være noget så enkelt som at sige ”tak” eller ”jeg er glad for, at du…” Mere behøver der faktisk ikke til, men en gang imellem kan det være på sin plads med lidt ekstra. Du kan overraske din mand med at lave en lækker middag og serverer en god flaske rødvin til eller måske købe en lille gave til ham – også selv om det hverken er hans fødselsdag eller jul.

Vælger du en gave så husk, at den hverken behøver at være stor eller dyr for at skabe glæde. Gaver valgt med omtanke og kærlighed er ofte de gaver, der varmer mest om hjertet. Vælg f.eks. en gave der afspejler din mands personlighed eller interesser – og gerne en lidt unik ting, som alle vennerne ikke nødvendigvis har magen til.

Er den helt store passion motorcykler, så vil han helt sikkert synes, at en flot regnmåler til haven udformet som en motorcykel er et hit. Er han landmand, så skal regnmåleren da have form som en gammel traktor – find eventuelt inspiration her.  

Har I børn, så er Fars dag også en helt oplagt mulighed for at forkæle far med lidt ekstra opmærksomhed. Har børnene lyst, så lad dem endelig selv lave en gave eventuelt med lidt hjælp fra en voksen. Alt efter deres alder kan det være alt lige fra en perleplade til et snittet navneskilt til nøgleringen. Har de ikke lyst – eller er tiden knap – og gaven skal købes, så inddrag gerne børnene i jagten på den perfekte gave. Børn tænker anderledes, når de skal finde en gave – de er ofte rigtig gode til at finde ting, der afspejler modtageren.

Ved at inddrage børnene aktivt, bliver påskyndelse og værdsættelse også en naturlig del af deres værdigrundlag og hvem ved, måske kommer de hjem en dag med en lille gave ”bare fordi”.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *