3 måder du kan bruge en regnvejrsdag på

25. september 2017 FERIE & FRITID 0
3 måder du kan bruge en regnvejrsdag på

Efteråret er over os i Danmark, og du ved ikke længere hvornår den næste byge kommer. Det er derfor tid til, at være klar til at bruge lidt ekstra tid indenfor, på de dage hvor det regner og blæser. Vi har derfor samlet 3 idéer til, hvad du kan lave på en regnvejrsdag her.

 

Tag på online shoppingtur

En fantastisk måde, at bruge en regnvejrsdag på, er ved at tage på online shoppingtur. E-handel er gået meget frem I Danmark de seneste 10 år, og du kan derfor finde et kæmpe udvalg af tøj, sko, smykker, ting til boligen og alt muligt andet online – og så kan du endda sidde og købe det hele hjemme fra sofaen.

Det hyggelige ved en online shoppingtur, er at du kan sidde og kigge på tøj, så længe du har lyst til, uden at blive forstyrret eller stresset over alle de andre mennesker, der er ude at handle.

Samtidig kan du nemt sammenligne forskellige varer, når du køber ind online, og det giver et meget bedre overblik, og gør at du nemmere kan vælge, hvad du gerne vil købe.

 

Find din kreative person frem

En anden hyggelig måde, at bruge en regnvejrsdag på er ved at gå i det kreative hjørne, og finde din kreative person frem. Du kan finde din kreative person frem, på mange måder, og det kommer meget an på, hvad du godt kan lide at lave, hvad der er oplagt for dig.

Du kan fx male eller farvelægge mønstre. Det er blevet meget moderne at bruge farvelægning, som en god afslapningsmåde og du kan derfor finde mange mindfulness malebøger, som du kan bruge på en dag, hvor det ikke er vejr til at være ude.

Du kan også begynde på noget af julepynten, hvis du godt kan lide at lave lidt julepynt selv. Du kan fx prøve at lave hæklet julepynt, du kan finde mange vejledninger på nettet, til hvordan du kan lave julepynten, hvis du ikke er den erfarne hækler endnu. Du kan også prøve at lave julepynt med filt, der er super nemt at arbejde med. Hvis du gerne vil prøve kræfter med at hækle eller lave julepynt af filt, kan du finde en masse inspiration her.

 

Læs en god bog

En sidste måde, som du kan bruge, til at få en regnvejrsdag til at gå, er ved at læse i en god bog. Det kan måske være svært, at bruge hele dagen på at læse, men hvis du bliver opslugt af en bog, kan der hurtigt gå et par timer, hvor du bare sidder og læser.

Der er også mange fordele ved at læse. Først og fremmest er det en perfekt måde, at slappe af på, fordi du kun behøver at koncentrere dig om at læse. Et andet punkt er, at du kan blive klogere af at læse, på længere sigt, samt få et større ordforråd. Og som det vigtigste, er det god underholdning, at læse en god bog.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *