3 gaveideer til den, der har alt

06. oktober 2013 Gaver, Tøj og mode 0
3 gaveideer til den, der har alt

I vores omgangskreds har vi alle en person som bare har alt. En der år efter år er svær at finde på en gave til, når det gælder både vedkommendes fødselsdag, og der kan for den sags skyld, også opstå gaveproblemer til juleaften.

Ikke at det er et problem, at nogle mennesker er svære at finde på gaver til – enten fordi de har alt de har brug for, eller ens drømmekæreste bare ikke har nogle ønsker det pågældende år.

Herunder har jeg samlet 3 gode gaveideer til kæresten, manden, kvinden eller en anden i dit liv, der har alt.

Bambusur med læderrem fra Bamboo Revolution

Stilrent bambusur med læderrem fra Bamboo Revolution

Her er et meget unikt og stilrent bambusur med ægte læderrem. Urkassen er skåret i bambus, og har efterfølgende fået en varmebehandling og oliering, for at sikre træet mest muligt. Desuden er der en kraftig læderrem, som fås i 3 forskellige farver og 4 forskellige længder – der er altså mange forskellige valgmuligheder.

Bamboo Revolution er et nyt modebrand, som udelukkende fokuserer på at lave bambusure med læderrem. Firmaet blev startet i december 2012, som resultatet af et gruppearbejde på et universitet i Sydafrika. Stifteren, Amy, kører i dag firmaet videre på fuld tid, og er ved at få uret rundt til hele verden.

Uret er for mange blevet et smykke og modetilbehør, som efter at smartphones er blevet allemandseje, bare ligger i vindueskarmen eller kommedeskuffen, og ikke anvendes mere. Der er jo ur på telefonen!

Det synes jeg er ærgerligt, og jeg kan derfor anbefale de fede bambusure fra Bamboo Revolution, som desuden er et unisex-ur. Find det på webshoppen http://www.bamboorevolution.dk/

Genopladelige LED cykellygter fra NyeCykellygter.dk

LED cykellygter fra Owleye

Som bekendt er danskerne utroligt cykelglade, og chancen for, at din kæreste, familiemedlem eller måske bare en af dine gode venner er en af de mange danskere som hver dag sætter sig op på jernhesten for at komme fra A til B, er forholdsvis stor.

Samtidig bliver efteråret og vinteren så kold og ikke mindst mørk, at sikkerhed i trafikken er noget som skal tænkes godt og grundigt over. Kan du ses med dine nuværende ”dingle-lygter” (som i øvrigt er ulovlige i dag, i henhold til Lygteloven af 2012) når du kommer kørende på en mørk villavej i byområderne, eller i de bælgmørke landområder, hvor stjernehimmelen er så klar som aldrig før?

En investering i, og udgift til et par nye kvalitets cykellygter er noget som direkte kan være med til at redde liv. Både de klassiske højresvingsulykker som vi kender dem, og mange andre trafikuheld sker blandt andet fordi, at chaufføren ikke kan se cyklisten komme kørende.

Med et par ordentlige LED cykellygter fra Owleye, har du i hvert fald gjort dit til, at du bliver set på længere afstand, og at du gør mere opmærksom på dig selv. Nå ja, og så lades cykellygterne op via. USB! Det er smart!

Desuden er bøden for at køre uden lovpligtige cykellygter på 700 kr. Det er faktisk lige før du ikke har råd til at lade være med at købe nye cykellygter på http://www.NyeCykellygter.dk/

Bambus smartphonecovers (og mange andre ting af bambus)

Bambus smartphonecover på Bambusbiksen.dk

Her er endnu en sjov gaveidé, til manden eller kvinden som har (næsten) alt.

Der findes så ufatteligt mange, billige kopicovers, smartphone covers af gummi, plastic og andet der er fyldt med kemi, og som i sidste ende ikke holder til noget, samtidig med kemien er dårlig for dit helbred.

Derfor har vi fundet et smartphonecover i træ! Bambus smartphonecoveret fås både til iPhone 4/4s, iPhone 5/5s, Samsung Galaxy S3 og S4. Det er altså de mest gængse telefoner i Danmark, som de p.t. bliver solgt til. For fremtiden er der også planer om at få det til HTC One, og mange andre spændende smartphones.

Man skal huske på, at selvom du har et cover på din smartphone, så er den ikke beskyttet 100 % når du taber det. For at det skal være ordentligt beskyttet, skal du ud og finde et decideret arbejdscover, som kan tåle tab, tryk og anden, unaturlig påvirkning af din smartphone.

Men det er ikke altid, at man behøver at tænke i så ekstreme baner – i stedet kan du vælge et unikt, stilrent bambus smartphone cover, som i hvert fald vil gøre din telefon mere sikker, end hvis der ikke var nogen beskyttelse på det! Coveret går lige op rundt om den øverste kant på telefonen, så alle siderne er ordentligt beskyttet.

Nu er der i dette afsnit specielt fokus på smartphonecover af træ – eller rettere sagt, af bambus. Bambus er nemlig ikke en træsort, men teknisk set en græssort! Det er blandt andet også derfor, at det gror så hurtigt som det gør (op mod 1 meter om dagen).

Derfor kan det kun anbefales at se på flere af de forskellige produkter af bambus, som du finder på http://www.bambusbiksen.dk/

Gode gaveideer til kæresten, familien, søster eller brormand

Det er bare om at tænke på dine kære – hvad interesserer han/hun/de sig for? Er det bæredygtighed, træprodukter og madlavning – eller er det teknologi, cykling og stil? Uanset interesseområder, kan det være svært at liste spørgsmålet ind om det var noget som vedkommende kunne have brug for.

Men fortvivl ej – nedenstående webshops har alle returret på deres produkter, og byttegaranti i ubrugt stand lige til januar. Du skal blot huske at gøre opmærksom på, at det er en julegave (eller fødselsdagsgave) som du er ved at købe.

I disse tilfælde er det om at være kreativ og tænke på, hvad du mener din bedre halvdel (eller familiemedlem) kunne have brug for.

Hvis du er landet her på siden, kan det være fordi du har brug for inspiration til moderne, bæredygtige og spændende ting, med hvilke du kan opleve glæden ved at give.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *