En jeg elsker – Spørgsmål til brevkassen

27. september 2013 Brevkassen 0
En jeg elsker – Spørgsmål til brevkassen

scoretricks i folkeskolen

Hej brevkasse, jeg er 15 år og går i folkeskole, jeg har fået et godt øje til min veninde fra klassen.

Når jeg ser hende bliver jeg helt ukoncentreret og sveder og ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv, når jeg prøver at invitere hende ud begynder jeg at ryste og så går jeg min vej og ved slet ikke hvordan jeg overhovedet siger til hende at jeg vil være hendes kæreste og vil have et forhold med hende, så tænkte kan i ikke give mig nogle råd så jeg kan tage mig sammen så jeg kan invitere hende ud.

Svar på spørgsmålet

Hej ukendt!

Ja folkeskolen er en fantastisk tid. Nogle af de første forelskelser indtræffer her, og mange af os husker dem resten af livet. Det er meget normalt, at du bliver ukoncentreret og sveder i nærheden af personen du er vild med 😛 Du kan med fordel læse vores artikel om hvordan man scorer kvinder. Men et univers råd, når det kommer til at score er: Bliv hendes bedste ven uden at være hendes bedste ven!

Ja, det kan godt lyde lidt indviklet, men det er det slet ikke. Hun skal have indtrykket af, at du vil gøre alt for hende. Men uden at det er for meget. Nu ved jeg godt, at du kun er 15 år men dette er en ting ud skal lære. Vær en rigtig mand overfor hende. Når du møder hende, så rør fx ved hendes skulder et kort øjeblik mens I taler, og smil til hende. Fortsæt med at tale og lad som om du slet ikke rørte ved hende.

Uanset hvad, så skal du forsøge. Hvis du ikke prøver, finder du aldrig ud af om hun er vild med dig 🙂


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *