Argan olie til hår, ansigt eller kroppen – Forkæl dig selv og kæresten

06. oktober 2013 Gaver 0
Argan olie til hår, ansigt eller kroppen – Forkæl dig selv og kæresten

argain olie

Det er svært at komme uden om argan olie produkter for tiden. De er blevet ekstremt populære, og det er hellere ikke underligt, når man tænker på hvor fantastisk en effekt olien har på huden eller håret. Argan olie betragtes som værende eksklusiv, og det kan også mærkes på priserne. Men til gengæld får man fantastisk hud og hår. Mon ikke prisen bliver opvejet, når man er den eneste blandt veninderne, som har ekstra flot hud og glansfuldt hår? 🙂

Olien stammer fra Marokko, og går i langt de fleste tilfælde under navnet Maroccan Oil. Selve olien kommer fra en plante, som presses ud af kernerne på frugten af argantræet. Træet har sit levested i Marokkos tøre og øde ørken, hvilken uden tvivl giver olien de fantastiske kræfter. Argantræet er meget hårdført, hvilket også er forståeligt da det skal overleve i barske omgivelser som et ørken. Desværre kan vi ikke plante det i Danmark, hvilket resulterer i at olien bliver produceret i udlandet.

Læs disse 10 gode råd om argan olie, og hvordan du skal bruge det.

Frugterne fra træet er nogenlunde på størrelse med en nød. Formen er enten oval eller rund og rundt om frugten er skallen. Når denne brækkes op, vil man kunne finde den bløde frugt sammen med nødden. Det er præcis denne nød som rummer de 1-5 kerner, som man bruger til at lave olien. Først tørrer man arganfrugtet under varm luft og efterfølgende fjernes frugten fra nødden. Slutteligt skal man udvinde kernerne med hånden – ikke underligt at olien koster så meget vel? 🙂 Det er en lang proces at producere argan olie.

Argan olie til håret

argan olie til huden eller håret

Vil du gerne have stærkt og glansfuldt hår? Så skal du investere i argan olie til håret. Du kan finde den helt rene version uden parabener m.m., og så kan du også finde en version som består af parfume og silikone, som gør dit hår ekstra blødt. Sidste nævnte koster langt mindre, da det ikke kræver ligeså meget at udvinde olien sammenlignet med de rene produkter.

De sidste mange år har budt på en trend der går på, at kvinder skal have stærkt og sundt hår. Hvis du vil læse en mere informativ artikel om argan til håret, så find den hos Doc24.dk, som er en dansk sundhedshjemmeside.

Det er ikke altid lige nemt. Slet ikke hvis du i forvejen lider af tyndt eller slidt hår. Det kan du lave om på med argan olie. Dit hår kommer til at være meget mere fyldigt samt fleksibelt. Med andre ord vil det knække meget mindre, da olien er fyldt med de stærke E-vitaminer.

Argan olie til krop og ansigt

Mange tror, at argan olie kun bruges til ansigtet. Dette er en fejlantagelse, da olien stort set kan bruges til hele kroppen.

Når det er sagt, er olien yderst populært til ansigtet. Hvorfor? Jo ansigtet er et af kroppens mest sarte områder, og her bliver huden hurtig slidt og rynket. Desværre er langt de fleste produkter til ansigtet propfyldt med parabener uden vitaminer, hvilket folk ikke tænker over. Selvom du bruger masser af creme, betyder det på ingen måde, at du har valgt det bedste alternativ. Hvis du vil dit ansigt det bedste, skal du investere i argan olie til ansigtet. Det har masser af rige vitaminer uden parabener, og fungerer som et vidundermiddel til kvinder.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *