3 af de bedste douchebags som gave

01. maj 2016 Gaver 0
3 af de bedste douchebags som gave

Vi får rigtig mange e-mails via vores kontaktformular om, hvilke gaver I skal give jeres kærester. Faktisk så mange, at det begynder at blive for meget! Mangler I inspiration til gaver, tjek da vores dedikerede kategori om emnet.

Eftersom Droemmekaeresten.dk er så sød, har vi valgt at skrive en artikel om douchebags, som du kan give til din kæreste.

Hvorfor?

Fordi en taske kan gives til både mænd og kvinder, og så er det super praktisk samtidig med, at det kan være et accessory uanset køn. Der findes rigtig mange fine tasker derude. Prisen varierer og, det er ikke alle som har råd til at give kæresten en Chanel taske eller Ralph Lauren. Vi har fundet et lidt alternativ brand, som fungerer godt ift. det praktiske og trendy.

Douchebags rejsetasker

Er du en af dem, som ofte er på farten og du tit bander dig selv over, at din taske enten er for stor, lille eller noget tredje? Det har den svenske skiløber Jon Olsson og den norske ingeniør Truls Brataas fundet en løsning på:

Ved at interviewe over 150 sportsfolk som ofte er på farten, har de to producenter fundet en opskrift på den perfekte rejsetaske. Deres tasker var så populære, at de faktisk blev udsolgt allerede efter, de havde været 2 måneder på markedet. Siden lanceringen i 2012 har mærket Douchebags stormet frem, og er en af de hurtigst voksende brands indenfor deres eget segment.

Alle nedenstående tasker kan bestilles online hos følgende shops:

https://playground.dk/brands/douchebags/

http://packyard.dk/douchebags

The Affair Pitch Black

 

affair black taske

En ægte klassiker. Tasken er den perfekte gave til den manden, som gerne vil føle sig som James Bond, der suser afsted på farten som en specialagent. Tasken justeres efter indholdet, og du har mulighed for at sætte et skulderrem på.

Den mørke farver er dyb uden at skinne igennem. Prisen ligger på 899 DKK, og du får virkelig meget for pengene sammenlignet med andre brands på markedet, når vi snakker “duffle lignende bags”.

The Base 15L Pitch Black

the base taske

Det er ingen hemmelighed, at vi er ret vilde med det “mørke look”, hvorfor The Base Pitch Black tasken kommer på vores liste. Det er en hverdagstaske, som passer perfekt til kæresten, der bruger en bærbar på arbejde eller studiet.

Selvom tasken ikke ser stor ud, kan den indeholde ret meget. Udover et dedikeret rum til bærbaren, er der yderligere 3 rum, som du kan bruge til, hvad du ønsker. Prisen ligger på 900 kr.

The Little Bastard 60L White

the little bastard

Det er svært at finde en fed taske på hjul. Men med The Little Bastard kommer du langt. En super fed rejsetaske som er perfekt til enhver mellemlang og kort rejse. Du har hjulene i bunden, som kan slås ud og ind samt et håndtag, som kan trykkes ud og ind. Der er rigtig god plads, og du kan stort set have det fleste ting med.

Prisen er 1799 DKK.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *