Den perfekte kærstegave? Tre gode råd til køb af droner

Den perfekte kærstegave? Tre gode råd til køb af droner

Vil du forkæle manden i dit liv? Og er han som mange andre utrolig glad for elektronik? I så fald vil han uden tvivl blive lykkelig over at få sin helt egen drone.

Men bare rolig. Selvom du ikke selv er ekspert på området er ingen grund til ar fortvivle. Her får du en kort guide til hvordan du finder den helt rette drone til din mand eller kæreste.

Når du køber en drone er der overordnet tre ting du skal være opmærksom på:

Priserne

Udvalget af droner til privatbrug er indenfor kort tid vokset betydeligt. Det betyder, at der både findes dyre og billige modeller. Der findes derfor både droner der koster alt fra 10.000-40.000 kr. og droner der koster under 1000. Det afgørende for, hvilken drone du skal vælge er selvfølgelig, hvad den skal bruges til. Hvis du er i tvivl om dette så følg mit næste råd.

Kig på din mands generelle forbrug af elektronik

Hvis du vil vide hvilken drone, der ville passe til din mand, så kig på hans generelle elektronikforbrug. Hvad ville han bruge den til? Ville han synes det er sjovt bare at flyve rundt med den, eller vil han bruge den til at lave professionelle luftfotos af højeste kvalitet? Det sidste er nok sandsynligt, hvis han i forvejen ikke kan gå uden for en dør, uden at tage kammeraet med hvis han har et sandt talent for fotografering. I så fald vil han nok blive glad for en drone med et ekstra godt kamera.

drone dji

Et eksempel på dette kunne være den meget populære DJI Phantom 3 Advanced der kan købes hos KabelX.

Men hvis du omvendt tror han bare vil bruge den til at flyve rundt med, så kan du trygt investere i en Micro Drone der kan fås helt ned til under 1000. kr.

Hold øje med ekstraudstyret.

Når du køber en drone, vil der skulle medfølge en lang række delprodukter eksempelvis en controller, batterier, opladere eller et kamera. Her er det klogt at holde øje med hvad der følger med til din drone. Ofte er det klogest at købe en samlet pakke, så du har det hele med og den er klar til brug fra dag 1. Nogle gange kan kameraer efterkøbes til droner, men følger ikke automatisk med. Derfor er det en god ting at spørge om, hvad der er inkluderet og holde øje med eventuelle pakketilbud. På den måde sparer du muligvis lidt ekstra ved at købe det hele samlet.

Hvis du følger disse råd så er jeg overbevist om du nok skal finde den helt rette drone til din mand!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *