Kan valget af kondom forbedre mit sexliv?

29. april 2016 Sex og samliv 0
Kan valget af kondom forbedre mit sexliv?

Der kan være stor på hvordan de to parter i et forhold ser på brugen af prævention i et forhold. Nogle gange vil fyren gerne ’slippe’ for at bruge kondom af flere velkendte grunde: det glider for nemt af, det er bøvlet at tage på og det nedsætter følsomheden.

Det kan også være at din fyr har problemer med for tidlig sædafgang. Uanset hvordan det er hos jer, så er der en kort guide til hvordan brugen af kondomer kan forbedre jeres sexliv.

Markedet for kondomer er i disse år inde i en rivende udvikling, hvilket betyder, der er kommet en lang række nye typer kondomer på markedet, der kan være med til at forbedre sexlivet alt imens I forbliver 100% beskyttede.

Flere og flere aktører er trådt ind på kondommarkedet hvilket også har resulteret i nye produkter. Blandt andet finder man hos shoppen Coolkondom et meget stort og varieret udvalg af kondomer, der på hver sin måde kan være med til at forbedre jeres sexliv.

Alle par er forskellige i soveværelset, så der er både ekstra tynde kondomer så der ikke er nogen forskel, samt ekstra stærke kondomer til dem der giver der går lidt hårdere til den, samt kondomer med både smag, farve, riller.

På den anden side hvis din fyr som nævnt har problemer med for tidlig sædafgang så er der også bedøvende kondomer, der kan få ham til at holde (endnu) længere.

Derfor er der ingen grund til at sige at det at bruge kondom er en hæmsko i soveværelset for i dag er der så mange muligheder og variationer at vælge imellem at kondomet i stedet kan blive en katalysator for jeres sexliv!

Når det er sagt, kan andre elementer også bidrage med et bedre sexliv. Det er heller ej en hemmelighed, at sexlegetøj de sidste mange år er begyndt at hitte i de danske soveværelser. Forplay.dk er en dansk forhandler, der hidsigt nok er vokset med et kæmpe udvalg til fordelagtige priser. Hos Droemmekaeresten er vi jo fans af sexlegetøj, og derfor har vi intet imod at linke ud til gode danske forhandlere.

God fornøjelse!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *