Uro i maven – uro i forholdet

19. marts 2015 Mad og drikke 0
Uro i maven – uro i forholdet

Forhold og forventninger

I alle forhold indgår intim kontakt blandt forholdets partnere. Og selvom du ikke foreløbig har en partner og et forhold, kan et one-night stand sagtens lade sig gøre. Sex er en meget nærgående aktivitet, og den kræver både energi og lyst. Inden samleje har begge parter forventninger til hvordan det hele kommer til at foregå. At det skal være behageligt, og give en følelse af lykke både under og efter aktiviteten. Men nogle kan hverken opfylde sine egne eller sexpartnerens forventninger, og det er skyldet uro i maven.

Du kan altid læse mere om en irriterende mave på Min.medicin.dk

Maven skuffer

Uro i maven, også kendt som irriteret eller irritabel tyktarm kan være en djævel under samleje. Smerter i maven er ikke et særlig godt symptom når man dyrker sex, og det kan endda gøre at hele aktiviteten falder til jorden. Irritabel tyktarm er Danmarks nye problem. Alle kender følelsen af ondt i maven, men flere of flere har stiftet bekendtskab til ondt i maven dagligt, og dette gælder specielt for kvinderne. Hvis du har oppustet mave, mavesmerter, hyppige toiletbesøg eller mærkelig afføring, kan det være at du har irriteret tyktarm.

Smerter uden skade

Selvom irritabel tyktarm giver mavesmerter til personen med sygdommen, har lægerne fortalt at det ikke er skadeligt. Hvis du ikke har alvorlige maveproblemer, og alligevel har smerter, er det nok fordi du har en irriteret tyktarm. Og værst af alt er, at lægerne ikke har nogen kur. Præcis. Lægerne har ikke noget medicin der kan hjælpe på dine mavesmerter. Er der så intet man kan gøre?

Er det bare noget man må leve med? Det er her det bliver interessant!

Styr på maven – styr på forholdet

Lægerne har ikke nogen kur. Men hvad gør man så for at slippe af med sygdommen? Maveproblemer skyldes grundlæggende 3 ting som ikke er blevet holdt ved lige. Kost, Livsstil og Motion. Forskere har opdaget, at maveproblemer kan kureres ved bedre kost, mere motion og bedre livsstil. Her gælder nogle bestemte opskrifter og ingredienser som hjælper på maven, samt en kombination af motion og mindre stress i hverdagen. Hvis du har problemer med ondt i maven, er det her din vej frem. Men får at komme af med sygdommen, har du brug for den helt rigtige information og vejledning. En måde du kan gøre dette på, er ved at købe ebogen “Low FODMAP diet”. Den vil hjælpe dig til lige hvad du mangler. Både inden- og udenfor soveværelset.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *