Sådan får dig og kæresten en spændende date

Sådan får dig og kæresten en spændende date

Savner du lidt inspiration i forholdet? Savner du at blive udfordret? Elsker du at opleve og få nogle gode minder på sjælen? Hvis ja, så er der ingen tvivl om, at du med denne artikel kan skabe den perfekte date for dig og din kæreste.

Artiklen handler nemlig om, hvordan du kan skabe en anderledes og spændende date med din kæreste, så det hele ikke går op i restaurantbesøg og biografture. Artiklen henvender sig især til dig, der har mod på livet og tør prøve lidt af hvert!

Faldskærmsudspring er uden tvivl en spændende date

Hvis du gerne vil have fart og spænding, så er det oplagt at invitere din kæreste med på et faldskærmsudspring. På den måde får I en helt fantastisk oplevelse sammen, hvor I uden tvivl får pulsen og adrenalinniveauet op!

Forestil dig at svæve ned gennem luften. Dét er en oplevelse som vil blive glemt og I som kærestepar kan tale om i rigtig mange år.

Lad skæbnen bestemme, hvad I skal på jeres date

Hvis I er tom for ideer, hvorfor så ikke lade skæbnen bestemme? I kan for eksempel sige, at I skal lave en date på baggrund af den første artikel som I læser på EB.dk. På den måde finder I meget hurtigt frem til noget sjovt og anderledes som I bestemt ikke ville have tænkt på før.

Køb uniformer og leg noget rollespil

Hvis I ikke er så meget til faldskærmsudspring og lignende, så kan I med fordel købe jer et par uniformer og lege lidt rollespil. Rollespil er en fantastisk måde at gå gang i parforholdet på.

På den måde kan I selv bestemme, hvem I vil være og derfra lade fantasien overtage. Rigtig mange par har stor succes med at lege rollespil med henblik på at få gnisten tilbage i parforholdet.

I kan for eksempel købe et politikostume og lade den ene par være den bestemmende. Det er der mange mennesker som finder meget frækt og pirrende.

Se udvalget af uniformer her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *