Undgå nysgerrige blikke – hold kærligheden hemmelig med solfilm

03. maj 2018 Bolig 0
Undgå nysgerrige blikke – hold kærligheden hemmelig med solfilm

Kender du det – det er en dejlig varm sommer i Danmark, du har lige mødt en ny kæreste, og I vil gerne have mest muligt privatliv (især i starten, hvor det er ekstra hot)?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående situation (og måske er ved at varme op til en ny lækker kæreste), jamen så er her svaret på, hvordan I får den perfekte elskovshule:

I monterer solfilm fra Solfilmgruppen.

Solfilm er den perfekte solafskærmning, som reducerer solvarmen med op til 81 %, og mindsker generende indsyn fra nysgerrige blikke.

Desuden er solfilm nemt at montere, og nemt at fjerne igen.

Hvis I foretrækker at have lyset tændt (eller bare ikke kan holde hænderne fra hinanden i dagtimerne), så kan det anbefales at I monterer sandblæst folie – også kalder frosted folie – som afskærmer varmen men stadig lader lyset komme ind.

Hvis der er ekstra mange amoriner i luften, og der også skal være plads til kærlighed når I er ude at køre en varm solrig dag, så er der også hjælp at hente.

Løsningen er at I monterer solfilmen Panthera 275, som er én af de mest solgte solfilm til rudetoning, og det er der flere gode grunde til.

I får mørke ruder i bilen (så ingen kan se hvad I laver på bagsædet), den beskytter rigtigt god mod varmen, er meget nem at montere og så giver den også bilen et lidt eksklusivt look.

Husk dog at solfilm ikke må monteres i forrude eller fordøre på bilen (men det giver bare muligheden for at I bliver set, hvilket I måske syntes er lidt pirrende).

Hvis jeres forhold er rigtigt hot, og I også er kærester til vinter, så kan I få ekstra varme i soveværelset med Sunflex Solgardiner, som fungerer som en ekstra isolering af jeres vinduer.

Sunflex solgardiner har også den store fordel, at det fungerer som et rullegardin, så I selv kan styre, hvor meget af vinduet der skal være dækket.

Hos Solfilmgruppen ved vi rigtigt meget om solfilm og solafskærmning, du ved sikkert rigtigt meget om kærlighed og hotte forhold – sammen kan vi gøre din sommer endnu mere spændende.

Vi garanterer, at vores solfilm er af den bedste kvalitet du kan finde på markedet.  Det har mange kunder og virksomheder nydt godt af i over 25 år.

Skriv til Solfilmgruppen på shop@solfilmgruppen.dk, så kan vi hjælpe jer med at finde frem til den helt rigtige solfilm til jer.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *