Overrask din kæreste med en romantisk tur til udlandet

Overrask din kæreste med en romantisk tur til udlandet

Langt de fleste af os vil rigtig gerne være en god kæreste. Det indebærer blandt andet, at vi gør søde ting for vores partner og måske endda fra tid til anden overrasker ham eller hende med en lille ting eller en oplevelse af en art.

Selvom blomster bestemt varmer hovedparten af alle pigehjerter, så er en rejse eller en weekendtur altså noget, der virkelig kan slå benene væk under os. En kæresteferie med romantik i højsædet er et minde, man vil gemme resten af livet.

 

Det er den ultimative kærlighedserklæring og en måde at vise på, at du kan tænke ud af boksen. Selvom en hyggelig weekendtur, for eksempel en tur i sommerhus, bestemt er hyggeligt, så er en rejse til udlandet selvsagt lige et niveau over.

 

De mest oplagte destinationer er byer som Paris og Rom, som begge emmer af romantik og byder på både gode madoplevelser, kultur og shopping. Og så ligger ingen af byerne ret langt væk med fly. Dog skal du være bekendt med, at der jævnligt sker forsinkelser på flyafgange til og fra disse destinationer. Du kan her blive klogere på, hvordan man håndterer en evt. flyforsinkelse eller flyaflysning.

Sådan planlægger du den perfekte overraskelse

 

Fordi din kæreste jo ikke må vide, at I skal ud at rejse, så stiller det yderligere krav til din planlægning. Start med at kontakte din kærestes chef, så du er sikker på, at hun kan få fri på de datoer, du påtænker I skal af sted.

 

Vælg derefter et hotel, som du er overbevist om falder i hendes smag og book så bord på en romantisk restaurant med gode anmeldelser.

 

Uden hun opdager det, så pakker du dagen før afgang en kuffert med hendes yndlingstøj, sko, tandbørste og hendes pas. Næste morgen vækker du hende og siger ganske henkastet, at hun skal gøre sig klar og sætte sig ud i bilen. Hun opdager først, hvad der er på færde, når I nærmer jer lufthavnen. Her stikker du hende så den nyeste udgave af Turen går til Paris og siger, at du har planlagt alt ned til mindste detalje.

 

Du vil med garanti få en både overrasket, men også yderst taknemmelig og glad kæreste med dig på turen. Det bliver en kæresteferie, som ingen af jer vil glemme, og som binder jer endnu tættere sammen. En sådan overraskelse må bestemt komme på toplisten over romantiske tiltag. Du kan jo håbe, at hun på et andet tidspunkt vil gøre det samme for dig.

 

Hvem ved, måske inviterer hun dig på fodboldtur med billetter til en af dine yndlingshold. Udenlandsrejser er noget af det, der får de fleste forhold til at blomstre lige lidt ekstra.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *