Ting du skal have styr på for at være produktiv på jobbet

04. september 2020 JOB & KARRIERE 0
Ting du skal have styr på for at være produktiv på jobbet

Dine enheder

Hvis du ønsker at være mere produktiv på arbejdspladsen, bør du overveje om dine enheder er up-to-date og velfungerende. Er din computer langsom og gider den nogle gange slet ikke at tænde, bør du overveje om ikke, at den skal udskiftes med en ny og frisk model. Det samme gælder din mobiltelefon, som du altid har med dig på farten og som du bruger til have vigtige samtaler med kunder og kollegaer. Det kan have en stor effekt på hvor meget du når på en dag, hvis din telefon har kort batteritid eller hvor skærmen er i stykker, så du ikke kan se vigtige filer. Her bør du overveje at investere i noget nyt og kigge efter stærke mobilpriser eller billig reparation.

Din arbejdsstation

Udover det elektroniske, skal du også tænke over hvordan du trives i dit arbejdsmiljø. Overvej hvad der motiverer dig i dagligdagen og find ud af om disse faktorer kan have en positiv indflydelse på jobbet. Du kan starte med at kigge på din fysiske siddeplads og overveje om alt er som det skal være. En god arbejdsstol og bord kan have en stor indflydelse på hvor hurtigt du arbejder, hvorfor du altid skal være opmærksom på dette. Derudover kan du tænke over indretningen af din arbejdsstation og om du kan tilføje nogle dekorationer eller billeder som kan motivere dig til at bruge din tid bedst muligt.

Dit velvære

Udover de håndgribelige elementer i dit arbejdsliv er det også vigtigt, at du har det godt og trives mentalt. Føler du dig ofte uoplagt og tung i hovedet vil det have en negativ effekt på hvor meget du når i dine arbejdstimer. Føler du dig meget tidspresset kan du tænke over hvad der kan forbedre dit humør på selve jobbet. Bliver du særligt glad af at tale med manageren i HR-afdelingen eller kommer du i godt humør af at spise en morgensnegl bør du gøre det lidt oftere. Har du lidt tid før arbejde kan du løbe en tur eller give dig selv tid til at nyde en kaffe på terrassen, hvor du får lidt tid for dig selv. På den måde vil du møde på arbejdet med mere overskud og gå-på-mod til dagens mange gøremål.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *