Selvstændige kvinde, hav styr på din økonomi

02. oktober 2018 JOB & KARRIERE 0
Selvstændige kvinde, hav styr på din økonomi

En rigtig kvinde skulle efter sigende være selvsikker, selvstændig og med ben i næsen. Men en af de ting der virkelig kan gøre dig alle disse 3 ting, er en fast fokus på din daglige personlige økonomi. Her kan du læse om et par områder, hvor du kan rette ind for at få bedre ro i maven.

Papirrod

Det er vigtigt at du holder styr på dine papirer og regninger i hjemmet. Der kommer nemlig stadig en del ind med posten, selvom man skulle tro, at det hele foregår online i dag. Det er ærgerligt at misse vigtige regninger, fordi man fejlagtigt smider dem væk og tror at alt betales automatisk.

Anskaf dig en mappe, hvor du kan arkivere alle de papirer og breve, som du får ind med posten. Du kan med fordel også lave et system, hvor bonner, kvitteringer og fakturaer fra netkøb kan blive gemt. På den måde undgår du, ikke at kunne få pengene retur for en dyr jakke eller en køkkenmaskine, fordi kvitteringen er væk.

Her er der også mulighed for, at der blandt de fysiske regninger er nogle, som du med fordel kan få tilmeldt din betalingsservice. Din kæreste vil være stolt!

Hold styr på den elektroniske postkasse

Selvom det kan være nemt at overse de få men ret så vigtige rudekuverter, der kommer i postkassen derhjemme, så er der altså også en helt online verden af vigtige sager, som du skal holde styr på. Både på mail og i E-Boks bør du gøre dig selv en stor tjeneste, at gøre det til en vane med en ugentlig eller månedlig oprydning.

Måske kan du finde vigtige informationer om dine lån eller din økonomi, som du havde overset. Det giver dig også en god mulighed for at få dig en øjenåbner i forhold til dit eget forbrug. For måske finder du ud af, at du har brugt flere penge på tøj end på mad den forgangne måned, eller at der måske er råd til en ekstra julegave.

Det er altså ret overskudsagtigt, selvstændigt og enormt kvindeligt, at have godt styr på sin økonomi. Og hvis du ønsker flere råd til den gode og fornuftige personlige økonomi, så kan du klikke dig forbi jyskelaan.dk, som kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over din økonomi og de mange muligheder for lån online.

Et budget til tøj

Er du ligesom mange andre kvinder besat af at opdatere garderoben jævnligt med nye modefund, så ved du også, at det kan gøre ondt i pengepungen.

Hvis du er en rigtig kvinde, så holder du stadig garderoben trendy og opdateret, men uden at indkøbe de items, som kommer til at fylde unødvendigt i din garderobe, og som også kommer til at gøre dig fattigere.

Tænk bare på alle de stykker tøj du sikkert har købt, som du aldrig rigtig kommer til at bruge. Tøj som du tænkte ville være smart til ens specifik event, eller som ville matche godt med de bukser du alligevel aldrig bruger. Tænk på alle de penge du kunne have sparet årligt, på ikke at købe ekstra ekstra ekstra. Og tænk så på, den dyre taske eller den tur til frisøren, som du kunne have købt i stedet for. At have et kontrolleret tøjforbrug som kvinde, er at have en kontrolleret økonomi. Held og lykke quinde!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *