Sådan finder du den perfekte gave til hende

28. november 2013 Gaver 0
Sådan finder du den perfekte gave til hende

gaver til hende fra ham

Mange mænd får sved på panden bare ved tanken om det nært forestående indkøb af julegaver, og 23. december kan man se store flokke af fortvivlede mænd løbe rundt i bybilledet for i sidste øjeblik at få købt et eller andet, som kæresten forhåbentlig bryder sig om. Juleindkøbene behøver dog hverken at være stressende eller være årsag til pludselige migræneanfald – med lidt forberedelse og omtanke går det hele nemlig meget lettere.

Læg mærke til de små tegn

Julegaveindkøbene behøver ikke først at starte i december. Mange kvinder er gode til at give små hints om, hvad de ønsker sig – men desværre er mange mænd knapt så gode til at opfatte de små tegn. Vær derfor ekstra opmærksom, når I shopper sammen. Er der noget, hun virker ekstra interesseret i? Siger hun måske direkte, at det er noget, hun ønsker sig? Fanger du et af hendes hints, kan det faktisk være en god ide at købe gaven umiddelbart derefter – uanset hvornår på året, det er. På den måde er du godt forberedt og sikker på, at hun bliver glad for gaven – og du slipper for stress lige inden jul.

Inspiration til julegaven

Er du helt tom for ideer, er der heldigvis også hjælp at hente. Her finder du f.eks. en liste over, hvad kvinder typisk ønsker sig til jul, og nedenfor har vi også samlet nogle sikre bud, som med garanti giver anledning til glæde hos din bedre halvdel.

  • Hvis din kæreste er en læsehest, er en bog en god og personlig gave. Julen er højsæson for biografier, så måske er du heldig, at der udkommer en med lige netop et af hendes forbilleder.
  • Et andet sikkert hit er fælles oplevelser. Her er mulighederne mange: En tur på restaurant med dertilhørende biografbesøg, en wellness-dag eller måske vildere ting som en tur i en helikopter eller bungyjump.
  • Kvinder elsker at blive forkælet, så produkter som makeup og cremer er altid et hit. Lækre hårprodukter som arganolie falder også med garanti i god jord.
  • Tøj er måske lidt mere risikabelt, og her kan det være en god ide at gå efter noget, som du er sikker på, at hun ønsker sig. Sørg for at tjekke størrelsen i noget af hendes eget tøj for at være sikker på at ramme rigtigt!
  • De forskellige indretningsbutikker er særdeles velbesøgte omkring jul, og ting som puder, lysestager og vaser er gode bud på julegaver. Sørg for, at de passer i farven og stilen til det, hun/I har derhjemme i forvejen. Du kan f.eks. Finde mange flotte gaver hos Zalando – og så sparer du oven i købet besværet med at skulle løbe byen rundt for at finde dem i butikkerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *