Gaver til kærestepar – Find inspiration!

05. december 2013 Gaver 0
Gaver til kærestepar – Find inspiration!

Juleaften nærmer sig så småt og jul er lig med gaver. Derfor bliver der naturligvis snakket rigtig meget om gaver i december. Det kan ofte være svært, at finde ud af hvad man skal give i gave. Måske kender du et kærestepar, som fortjener en rigtig god gave, men har svært ved at finde ud af, hvad det skal være. I denne artikel vil vi sætte fokus på gaver til kærestepar.

Julen er for mange mennesker forbundet med hygge og for de flestes vedkommende også med et par fridage. I juletiden er der naturligvis også en del stress og jag fordi det hele skal nås inden den 24. december. Derfor kunne en god gave til kæresteparret være en gave, som får dem til at slappe af oven på en hektisk december måned.

3 spil der skaber afslapning og hygge for parret

Ego Pictures er et selskabsspil, hvor man lærer hinanden bedre at kende. Spillet er ideelt til de mange familiekomsammener i december – såvel som til en hyggelig middag med andre par.

egospil

Kort fortalt skal man i Ego Pictures vælge, hvilket billede man forbinder med et givent ord eller en sætning. Igennem spillet lærer man hvordan man selv og de andre deltagere tænker og der opstår mange sjove snakke, historier og diskussioner om hvilket billede de andre ville have valgt.

 Sådan her spilles Ego: Se video

Idiotkundskab er et utroligt underholdende quizspil. Men Spillet er ikke, som du tænker når du læser quizspil. I Idiotkundskab skal du svare på spørgsmål om alt det du ikke lærte i skolen og kan blandt andet støde på spørgsmål som ”Hvor mange gange har et gennemsnitsmenneske sex i sit liv?”.

Det er svært at kåre en vinder på forhånd – for der er ingen garanti for, at den der ville vinde i paratvidensspil, vinder i Idiotkundskab.

Oplevelsesgaver til par

spaophold til par

En fræk gave til par kan sagtens være en af de “frække af slagsen”. Hos Drømmekæresten har haft stor succes med sexlegetøj til både kvinden og manden. En af de mest populære stykker sexlegetøj i 2013/2014 er naturligvis We Vibe 4 parvibratoren.

Moderne par har ofte nok at se til og til tider knipper det med at have tid til hinanden. En oplagt gaveidé kunne derfor være en oplevelsesgave, hvor parret får en oplevelse sammen som de aldrig vil glemme.

Et eksempel på en god og afslappende oplevelsesgave til par kunne være et luksus spaophold, hvor parret får tid til at slappe af og være sammen med partneren uden at blive forstyrret. En velfortjent pause fra hverdagen i flotte og afslappende omgivelser er, hvad man får med et luksus spaophold.

Et alternativ som helt sikkert også vil falde i god jord hos parret, er en omgang luksus brunch. Her må parret spise alt den lækre mad de kunne tænke sig og nyde den i smukke omgivelser.

En lækker start på weekenden, hvor parret kan nyde hinandens selskab og få slappet rigtig godt af.

Sidste forslag er den særdeles populære oplevelsesgave ”Bodyflight” Oplev det frie fald og leg i luften i den store vindtunnel. Alle anmeldelser taler positivt om oplevelsen og deler begejstringen for oplevelsen – de fleste anbefaler alle at prøve denne oplevelse.

Som par kunne man kombinerer en hyggelig tur til København med en adrenalin-præget oplevelse i vindtunnelen i Høje Taastrup nær København.

Find mere inspiration til oplevelsesgaver til par på Gaveråd.dk


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *