Sådan får du styr på kjolen, når du cykler

22. maj 2018 Tøj og mode 0
Sådan får du styr på kjolen, når du cykler

Kjoler er dejlige, og når du tager en på, føler du dig feminin og kvindelig med det samme. Det fantastiske ved kjoler er ikke kun den følelse, som de giver dig, men også at de kommer i så mange forskellige varianter.

De fås som mini, midi, maxi, slå-om, skjorte, nedringet m.m., og de fås i alverdens farver, mønstre og materialer. Derudover passer de næsten til alle anledninger. Medmindre dit arbejde kræver uniform eller sikkerhedstøj og tilhørende udstyr, kan du højst sandsynligt slippe af sted med at have kjole på.

Kjoler er især populære om sommeren, hvor man ikke gider langt og dækkende tøj, som mest af alt leder tankerne hen på efterår og vinter. Med en kjole kan du lufte benene og lidt farve på dem også.

Kjoler fås også i forskellige prislejer, og stort set alle tøjbutikker fører kjoler. Har du et mindre budget, kan du for eksempel overveje af købe en yas kjole, og har du et lidt større budget kan du overveje at købe kjoler fra mærker som Gestuz og Malene Birger.

 

Som bonus elsker mange andre også at se kvinder og piger i kjoler, så vil du gerne have et kompliment fra din kæreste, veninde, kollega, eller hvem du nu end har i tankerne, kan du med stor sikkerhed få et ved at hoppe i en kjole.

Men selv om kjoler er rare at have, se og føle på, kan de være knap så praktiske, når du skal færdes rundt til daglig for at få hverdagen til at gå op i en højere enhed. Kjoler er desværre ikke lige så medgørlige som bukser, og i nogle tilfælde kan de flagrende gevandter endda udgøre en fare for din sikkerhed. Hvis du for eksempel har en meget lang kjole på, og kjolen tilmed har et stort flagrende skørt, kan du risikere, at din kjole kommer i klemme i din cykels baghjul.

 

Sæt kjolen på plads med en lille marmorkugle og en elastik

Danmark er kendt som cyklisternes land, og det er der også noget om, for i langt de fleste større byer er cyklen det foretrukne transportmiddel. Der er mange gode grunde til at springe på cyklen frem for at tage bussen eller bilen, men kjoler og cykler harmonerer ikke særlig godt.

Men når du cykler iført en kjole, er der en chance for, at din kjole sætter sig fast i baghjulet. Og så er der også den risiko, at den kravler op, og du ender med at blotte dig for Gud og hvermand. Er du ligeglad med dette, kan du bare fortsætte, som du plejer. Men har du ikke lyst til at vise omverdenen farven på dine trusser, er der en enkel ting, som du kan gøre for at mindske chancen for blotteri (og cykelstyrt).

Alt du skal bruge er en lille marmorkugle (eller en lille, robust genstand i samme størrelse) og en gummielastik. Så tager du kuglen, lægger kjoleskørtets for- og bagside omkring den, så det ligner du har haremsbukser på, og binder elastikken omkring den. På den måde holder kuglen skørtet fast, så du hverken blotter dig eller får dit kjoleskørt i klemme.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *