Hvad giver du til manden, der har alt?

22. maj 2018 Gaver 0
Hvad giver du til manden, der har alt?

Et spørgsmål mange kvinder vel nok oftere og oftere støder på. I stedet for at købe endnu en ensfarvet T-shirt eller en ny tang til webergrillen. Hvad med så at give en gave som ikke kun han bliver glad for, men som du faktisk også selv vil sætte pris på? Ja det lyder næsten for godt til at være sandt. En gave hvor han slipper for ekstra arbejde i hans fritid, tid som I, i stedet kan bruge sammen og på hinanden. Det må være det vi i dag kalder for en Win-Win.


I takt med at vi i hverdagen får mere og mere travlt og egentlig bare gerne vil nyde den smule fritid vi har med hinanden, kan det være svært også at overskue mange af de praktiske ting, der følger med når man eksempelvis både har hus og have.
Det kan i forvejen være svært nok at sørge for at haven ser præsentabel ud hele året. Der er græs der skal slås, buske der skal beskæres, fliser der skal renses og hæk der skal klippes.


Mange mænd hader i øvrigt den årlige hækklipning og vil når det kommer til stykket med garanti helst være den foruden. Så hvorfor ikke give en lidt anderledes gave i form af en hækklipning? En gave hvor hækken ikke kun bliver klippet, men hvor der også bliver ryddet pænt op efterfølgende.
Din mand/kæreste slipper for at gå en hel lørdag og surmule mens han klipper hæk alt imens han også bander over ledningen på den lidt for lille og dårlige hækklipper han har arvet fra hans egen far tilbage i 1998.


Pointen er at en gave ikke behøver at være materiel i den almindelige forstand. Tænk i stedet kreativt og ud af boksen. Hvem vil ikke blive glad for at komme hjem til en pæn klippet hæk efter en i forvejen lang og hård arbejdsuge?


En sådan gave kan gives hele året rundt, men er måske sjovere at give/modtage når det brænder på, altså i sommermånederne. Måske en Fars dags gave, en fødselsdagsgave eller blot som en gave uden nogen speciel lejlighed. Vi må huske på at gaver jo gerne må komme uventet. Det bliver modtageren som regel kun endnu mere glad for.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *