Sådan bliver du nytårsfestens midtpunkt

20. december 2016 Tøj og mode 0
Sådan bliver du nytårsfestens midtpunkt

December er godt i gang, og det er tid til julefrokoster, julefester og snart også nytårsfester. Muligheder for at slå sig løs og give den gas. Det kræver dog, at man ser knivskarp ud og er klar til at fyre den af. Det kan kun betyde en ting: tid til at shoppe!

December er i forvejen den helt store shoppemåned, så hvorfor ikke gå all-in og købe en fed garderobe til de mange fester der kommer? Men hvordan skal man så klæde sig? Og hvor finder man det helt rigtige tøj?

 

Casual look, med et lille pift

Man kan naturligvis vælg at klæde sig lidt casual. Afslappet med stilfuldt. Der er ikke mange ting, der vidner om styr på tingene, som en person der kan klæde sig afslappet, men uden at virke sjusket. Det gælder både for kvinder og mænd.

For pigerne kunne det være en pæn nederdel og en fin bluse. Piftet op med en flot frisure, er looket både afslappet, men samtidig elegant.

For fyrene kunne enkelt men elegant betyde et par flotte jeans, kombineret med en blazer, eller en fræk skjorte i en frisk farve.

Det behøver virkelig ikke være så avanceret, eller dyrt for den sags skyld. Der er jo udgifter nok i december, så det kan være rart med lidt luft i budgettet.

Men på den anden side er det jo kun jul én gang om året, så man skal da have lov at gå lidt amok.

 

All-in med det elegante

Hvis man virkelig vil forkæle sig selv, kan man jo gå hele vejen og købe det flotteste tøj. Den slags der vil få folk til at vende sig efter en, eller i det mindste bide mærke i ens påklædning.

For pigerne betyder det naturligvis festkjole. En flot og elegant en af slagsen, hvor der lægges vægt på at fremhæve hendes fortrin, men samtidig holde det smagfuldt og eksklusivt. Man kan finde inspiration til fantastiske festkjoler på dressme.dk.

Til fyrene er der naturligvis to ting der dukker op i tankerne når man siger all-in. Nemlig et flot og elegant jakkesæt, og så den udødelige klassiker, der kan få selv den mest sølle gut til at ligne James Bond. Det er naturligvis en smoking. Men en smoking er man helt klar til at gå verden i møde og lægge den for sine fødder.

 

Uanset hvad man vælger, så er det vigtigt at man husker at more sig. Så god jul og godt nytår.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *