Sådan får du en god men billig første date

12. november 2020 Sex og samliv 0
Sådan får du en god men billig første date

Den første date er ret vigtigt og lægger bund for resten af det potentielle forhold, man får til en anden person. Det er derfor en god ide at lave nogle overvejelser om, hvordan man kan gøre denne date så god som overhovedet muligt – samtidig med at den ikke kommer til at koste en bondegård for en at tage på.

Den klassiske biograftur

Der er mange mennesker der vælger at tage i biografen sammen på den første date. Dette kan især være en god ide, hvis I begge er glade for film og underholdning.

Det er samtidig nemt at gøre en biograftur billig ved at finde frem til tilbud på en biotur for 2. De enkelte biografer rundt omkring i landet vil ofte give sådan et tilbud, men du kan også finde frem til diverse kuponer for det inde på nettet og lignende.

Hvis I gerne vil i biografen sammen på jeres første dag, er det dog også en god ide at lave noget andet sammen først. Når man sidder i biografen, har man ikke så gode muligheder for at snakke sammen. Og det kan derfor hurtigt være lidt akavet.

Mød derfor op til en kop kaffe eller en drink sammen, før I vælger at tage hen til biografen. På den måde vil oplevelsen blive en del rarere for jer begge.

En lang gåtur i naturområder

En god gåtur kan også være en god måde at tilbringe sin første date på. I stedet for at gå rundt i jeres nabolag, hvor der ofte kan være en masse larm og lignende, kan I i stedet vælge at gå ud til nogle naturområder. Her kan det føles lidt rarere at snakke sammen, fordi der ikke er larmende biler og lignende omkring en.

Det er samtidig nemmere at gå ved siden af hinanden og føre en afslappet samtale sammen ude i en skov eller lignende, hvor der ikke er en masse andre mennesker omkring én man skal undgå. Inde i storbyer er der ofte en del ’forhindringer’, som man skal undgå og bevæge sig rundt om, når man for eksempel går på fortovene.

Tag en øl sammen

Det er også en god ide at møde op til en uforpligtende drink sammen, hvis man ikke har mødt hinanden før. Det kan være meget hyggeligt, for eksempel, at prøvesmage nogle nye øl sammen. Under sådan en prøvesmagning har man dermed et samtaleemne, som man altid kan falde tilbage på, hvis samtalen går i stå.

I de lidt større byer er det især nemt at finde frem til nogle barer, som har en masse sjove specialøl liggende. Tag hen på en bar hvor det samtidig ikke er alt for larmende. I skal helst gerne kunne føre en afslappet samtale sammen, imens I drikker.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *