Opskriften på den perfekte venindeaften

18. november 2020 Mad og drikke 0
Opskriften på den perfekte venindeaften

Her får du opskriften på den perfekte venindeaften: Først og fremmest skal du starte med godt humør og positive vibes, tilsæt derefter en håndfuld veninder, drys med en masse hygge og vær endelig ikke nærig med vinen. Server den med en god omgang sushi og vupti så har du verdens bedste opskrift på en aften i særklasse der sent bliver glemt.

Nyd veninderne og pusterummet

Vi kender det alle sammen, livet som voksen har overhalet os inden om og den travle hverdag med kæreste, måske endda børn og karrieren banker på døren, bare det at prioriterer andre ting kan ganske enkelt virke uoverskueligt. Simpelt spørgsmål hvor længe er det lige siden, at du sidst har set dine veninder? Svaret er sikkert: Alt for længe siden. Det er en simpel kendsgerning, at der aldrig er ét eneste kedeligt sekund sammen med pigerne og de er, uanset hvordan man vender og drejer det, den perfekte pause fra den hektiske hverdag. Uanset om aftenen er præget af snak, filmhygge eller om der åbnes en god flaske vin, er hyggen der altid, og der er ikke noget som en god middag, der kan sætte prikken over i’et på en ellers hyggelig aften.

Venindeaften i særklasse

Nej, maden skal man ikke gå ned på! Der er ikke noget hyggeligere end en god middag sammen med dem man holder allermest af. Uanset hvornår du så dine veninder sidst, hvor meget eller hvor lidt overskud du har, er det vigtigt at nyde hvert sekund af det afbræk, i alle fortjener. Hvis du står i køkkenet og kokkerer hele aftenen, er tiden med dine veninder knap og trætheden melder sig måske hurtigere. Det er nu dejligt at få lov til at springe over hvor gærdet er lavest, smække stængerne op og nyde det dejlige selskab i fulde drag. Et hjemmelavet måltid er altid godt, men kan godt være en smule overvurderet, specielt når det er sushi vi snakker om og når det så er så nemt at trykke på knappen “bestil sushi her”. Så er det bare med at give sig selv lov til, at nyde hvert sekund sammen med pigerne og så har i også muligheden, imens i venter på maden, for at læne jer tilbage i sofaen og sætte lige præcis den film på i har lyst til at se, eller tænde nogle stearinlys og rigtigt sætte stemningen an til det lige pludselig siger: “bank, bank, bank” og det venlige leverings bud står ude foran døren og banker på, Så er der serveret! En venindeaften i særklasse. Velbekomme!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *