Oplev København med din kæreste uden stress

14. december 2016 Rejser og udflugter 0
Oplev København med din kæreste uden stress

Der er ikke noget bedre end at tage på en kærestetur til København. Selv hvis du bor i København, kan det være rart bare at komme rundt og nyde byen. Men her vil vi gerne slå et slag for, at I ikke skynder jeg ned af Strøget. For hvis I ender med at stresse jer selv, er der også en god chance for, at I ender med at skændes. Så bliver den smukke kærestetur pludselig en negativ tur. Lav i stedet disse ting. Nyd hinanden – nyd København – uden stress.

 

Drik kaffe på en café

Slap helt af. Giv jer selv tid til at stoppe på caféer og drikke kaffe. Der er masser af hyggelige caféer i København, så der er ingen grund til at spurte forbi dem.

Spis noget kage og drik noget kaffe. Det kan især anbefales at tage på café i weekenden, da der er rigtig mange hyggelige steder, hvor I kan spise brunch.

Der er ikke noget mere hyggeligt end brunch, da man kommer helt ned i gear. Og manden får bacon. Ikke dårligt.

 

Oplev København fra en cykel

Når Københavnere skal rundt tager de metroen eller cykler. Det kan anbefales, at I lejer cykler og oplever København ligesom de lokale.

På den måde kan I også hurtigt komme rundt og se en masse forskellige områder. Cykel fra Østerbro til Nørrebro og oplev hvor forskellige København egentlig er.

Kommunen har gjort det muligt at leje bycykler men prøv i stedet at overveje en service som Donkey.bike, da det oftest vil være langt billigere for jer. Det er langt lettere at bestille hos dem. Det er da også grunden til, at turister vælger dem, når de søger efter rent a bike copenhagen.

Bestil på din mobil og nyd byen fra en cykel.

 

Gå på museum

Mange tror, at museum er en kedelig ting, men vi vil vove at påstå, at alle kan få noget ud af det. Hvis du elsker våben, kan I tage på Tøjhusmuseet, hvor de har en masse våben.

Det er stort set uanset, hvad I interesserer jer for, så kan du finde det i København. Det gode ved museum er, at det hele går lidt langsommere end normalt i København, og derfor har I virkelig tid til at nyde hinanden.

Selv hvis det kun er den ene af jer, som gerne vil på museum, så bør den anden ikke være bange for at tage med.

 

Husk at det i sidste ende handler om at være en god kæreste overalt, og ikke kun når I er på ferie eller date.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *