Nemt – Sådan spiser du familien glad og mæt med nye smagsoplevelser

02. september 2018 SUNDHED & SKØNHED 0
Nemt – Sådan spiser du familien glad og mæt med nye smagsoplevelser

De klassiske retter i den travle børnefamilie sidder for længst pr. automatik, og der er ikke mange kulinariske smagsoplevelelser der overrasker ved middagsbordet længere. Dels fordi en af børnene er kræsne, og samtidig er der ikke meget tid eller overskud til at finde på, handle ind og prøve noget nyt af i køkkenet.  Der findes heldigvis flere alternativer som gør det muligt at modtage færdigpakkede middagskasser med tilhørende opskrifter sendt direkte til døren for hele familien. Let ikk?

Prøv noget nyt

 

Det har aldrig været lettere at udvide den gastronomiske horisont. Måske har du altid drømt om at afprøve en ny livsstil, men har ikke kunne overskue at jagte rundt i flere forskellige supermarkeder på en gang, for at opretholde det veganske, økologiske eller glutenfri køkken.

Der findes mange muligheder i dag, heldigvis har danskemaaltidskasser.dk gjort det let og enkelt at sammensætte middagskasser du kan få sendt direkte til døren. Så slipper du både for urolige børn i supermarkedet midt i ulvetimen og undgår turen til indkøbscenteret.

Du vælger selv din leverandør og har mulighed for at sammenligne priser fra flere forskellige udbydere. I familiekategorien finder du op til 340 måltidskasser der sammensættes efter egne ønsker og antal personer i familien. Det kan være rigtig godt givet ud i den travle hverdag, og på samme vis har i mulighed for at udforske anderledes spisevaner.

 

Hvad skal vi spise og hvorfor?

Det kan være en god ide at sætte dig ned at skrive ned, hvad rammen og værdisættet er omkring hvad i vælger at have Focus på omkring kosten i hjemmet. Her er et par gode råd på vejen, som giver et godt overblik over de ernæringsmæssige goder som følger med den målrettede forbruger.

Økologisk

Vælger man økologisk kan det være ud fra mange forskellige synspunkter og holdninger. Økologiske madvarer er oftest friskere fordi der ikke er tilsat konserveringsmidler som unaturligt sikre at produktet holder længere. Du kan med god samvittighed fylde kurven op! Fordi du undgår unødvendig kemi i maden samt kringlede E-numre og samtidig er du med til at støtte miljøet fordi økologiske madvare er dyrket uden sprøjtemidler og pesticider.

Vegansk

Du har sikkert læst en masse om kødfrie dage, og hvordan det både er godt for krop og miljø. Det er blevet yderst populært og selv supermarkederne er begyndt at producere vegansk kød baseret på Soya eller andre bælgfrugter. Vegansk kost bygger på principperne om at excludere alle animalske produkter, herunder kød, æg og alle mejeriprodukter.

Du behøver ikke at gå full vegan, men det er en rigtig god måde at stifte bekendtskab med planteføde der er rig på frugt, grønt og en bred variation af frø, nødder og linser. Fordelene ved at introducere vegansk kost et par dage om ugen er godt for kroppen. Vegansk kost er fedtfattig og er samtidig associeret med reducering af højt blodtryk og lavere risiko for diabetes.

Udover de sundhedsmæssige fordele, er sikre du ny inspiration ved at bestille færdigpakkede måltidskasser, en varieret kost og nye retter til bordet-alt sammen nemt og hurtigt – og sendt lige til døren.

 

 

 

 

 

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *