Mangler du en god gave til kæresten? Så læs med her

19. april 2018 Gaver 0

Nu er den bedste gave du kan ønske dig her! En smarthave. Den indendørs urtehave, som gør det muligt at dyrke mange former for krydderurter og grøntsager indenfor. Dyrk nu nemt og bekvemt uden grønne fingre, da der er selvvandings system.

Fakta om produktet:

En smarthave er din indendørs selvvandende have, som tager sig af planterne automatisk. Den sørger for at dine planter altid får nok vand, lys og næringsstoffer. Du kan nu dyrke alle planter uden anstrengelse!

Smarthaven har plads til hele 9 planter på samme tid. Trods teknologien, dyrkes planten naturligvis uden pesticider, herbicider, fungicider, hormoner eller andre skadelige stoffer, dvs. at du altid får 100% økologiske planter.

 

LED plante lampe

Lampen er specielt designet, så din plante får hurtigere vækst. Lyset giver et spektrum på 10.000 lux.

 

Indbygget tidsstyring

Smarthave 9 har tidsstyring, dvs. at lyset er tændt 16 timer og slukket 8 timer, så du kan nyde din søvn.

 

Justerbar lampehøjde

Lampehøjden kan justeres nemt, når dine planter er blevet højere.

 

Smart jord

Jorden fra smarthaverne består af et patenteret nano-materiale kaldet smartjord, der automatisk frigiver næringsstoffer, ilt og vand til dine planter, så de vokser optimalt.

 

Lavt energiforbrug

Smarthave 9 forbruger kun 66KWh/år, som koster ca. 80 kr. hvert år.

 

Selvvandende beholder

I smarthaven bliver planterne vandet automatisk og beholderen rummer op til en måneds vandforsyning.

 

Smarthave 9 fås i tre stilfulde farver

For at smarthaven nemt kan passe ind i dit køkken fås den i 3 stilfulde farver: hvid, gråbrun og sort. Du kan nu vælge den farve der passer bedst ind i dit køkken.

 

Smarthave 9 indeholder:

1 x Smarthave 9

4 x forlængerarme til lyset

9 plantekapsler (3 x Minitomat, 3 x basilikum og 3 x salat)

Frøkapsler

Til din smarthave er der et kæmpe udvalg af frøkapsler. Du kan dyrke 16 forskellige krydderurter eller grøntsager nemt og bekvemt. Når du bestiller dine frøkapsler modtager du en pakke med 3 frø i 3 kapsler. Disse frø bliver til 3 krydderurter eller grøntsager. I kapslerne er der en passende mængde jord, så der kommer det bedste resultat. Det eneste du skal gøre er at åbne kapslerne og lægge jorden med frø i din smarthave.

2 slags smarthave

Der findes 2 smarthaver, smarthave 3 og smarthave 9. I smarthave 3 er der plads til 3 planter og med dens stærke LED lys, får planterne en optimeret vækst med 30%. I smarthave, er der plads til hele 9 planter. Der er som i smarthave 3 også LED lys i, som giver en optimeret vækst med 30%

Køb din nu på: https://smarthave.dk


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *