Find de rigtige farver til jeres lejlighed eller hus

18. januar 2016 Bolig 0
Find de rigtige farver til jeres lejlighed eller hus

Trends skifter hele tiden og det samme gør farver og mange steder hører man derfor om ”Trendfarver”. I 2015 skete der for alvor noget indenfor valget af farver til vægge indendørs. Det er pludselig blevet meget populært at bevæge sig væk fra de hvide, grå og sorte farver og over mod de mere vovede farver så som grøn og blå, ja faktisk endda helt mørkeblå.

Det er ikke nemt at vælge farve til sin stue, og det er bestemt ikke blevet nemmere eftersom mange farvehandlere er lukket i midtbyerne. Heldigvis fortsætter udviklingen online og mange farhandlere er blevet gode til at illustrere de flotte farver på hjemmesiderne, så vi nu kan få inspiration hjemme foran computeren uden at skulle rende frem og tilbage mellem farvehandleren og hjemmet.

Én af de rigtig gode farvehandlere jeg har benyttet er Malgodt.dk, der illustrerer både de flotte farver man kan vælge, men også hvilken maling der er brugt på den pågældende væg – det er virkelig smart for sådan en som mig der ikke aner noget om maling.

1

Jeg har vist min kæreste billeder af nogle fede farver ligesom på billedet her, og så har jeg blot bemærket hvilke hun synes er fedest og derefter købt malingen. Sidste gang hun var væk i en weekend, malede jeg nogle af væggene i stuen og da hun kom hjem blev hun så overrasket og glad. Det er virkelig en fed måde at overraske kæresten på og jeg lover dig – du bliver drømmekæresten!

2

Den farve jeg malede med var fra Jotun Lady og hedder St. Pauls Blue. Malingen jeg valgte hedder Lady Pure Color og er en HELT mat vægmaling. På billedet her ses farven hvor den er malet op på alle væggene, jeg valgte dog kun en enkelt væg, da vores stue ikke er så stor som denne.

Til de dovne

Hvis du er ligeså doven som mig, så lyt lige godt efter her. Som jeg tidligere nævnte ved jeg ikke noget som helst om maling, men jeg har efterhånden prøvet lidt forskellige kvaliteter som har været mere eller mindre gode og dækkende. Jeg har dog ALDRIG prøvet noget maling der er ligeså godt som Jotun Lady maling, der både dækkede HELT efter 2 lag(selv med mørk farve ovenpå hvid) og så kan den holde til afvaskning og bliver ikke ”nusset” med det samme.

Så mit gode råd er helt klart at bruge de ekstra penge på sådan en god maling – det er jo trods alt heller ikke hver dag man maler – heldigvis J


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *