Lyngby-vasen som kærestegave

16. oktober 2015 Gaver 0
Lyngby-vasen som kærestegave

Trænger din kæreste til at blive forkælet, eller ønsker du dig en lækker gave, som du kan kigge på i mange år efterfølgende, og mindes en god dag med din kæreste? Så er Lyngby-vasen måske den perfekte gaveidé for dig.

Lyngby-vasen blev relanceret i 2012 af arkitekt Daniel Hilfling. Med relancering menes, at den har været på marked før. Din mormor vil måske også mene, at hun har set den smukke hvide vase før. Den blev produceret på Porcelænfabrikken Danmark helt tilbage i 1936 til 1969, hvor fabrikken desværre måtte lukke. Derfor har man før 2012 også kun kunne finde vasen på lommemarkeder og i genbrugsbutikker.

Ved relanceringen blev der kun lavet én detalje om på vasen. Kanten på vasen blev lavet afrundet, hvilket giver vasen en endnu smukkere og mere enkelt afslutning. Det lille detalje gør, at vasen bliver tidsløs, og med de smukke riflede former og elegante, hvide farve er vasen klart et ikon i hjemmet. Den kan gemmes væk i flere år, og stadig passe ind i de fleste hjem efter en årrække. Det gør vasen unik, og samtidigt en god gaveide.

Andre ideer i stil med Lyngby-vasen

Lyngby-vasen er ikke alene i produktionen. Den har startede en revolution for designet bag Lyngby-vasen. Der er derfor kommet meget andet interiør i samme stil, som vasen med de smukke rifler i porcelæn.

Lyngbyvase

Du kan nu få både fyrfadsstager og skåle i samme design men i forskellige farver. Der er også forsøgt med andet materiale end porcelæn, nemlig glas. Det giver et lidt andet udtryk på designet end det hvide porcelæn, men de smukke rifler, som er kendt fra Lyngby-vasen, står stadig frem og i smuk kontrast til glasset.

Ved relanceringen kom de nye ikoner i samme stil som Lyngby-vasen, har man tilgodeset de kunder, som er ville med stilen og det elegante look, som vasen har. Hvis man er til designet, så er der helt sikkert mange gaveideer at hente hos Lyngby Porcelæn.

Fra vase til et samle objekt

Lyngby-vasen bliver helt sikkert et ikon, som vil gå igen. Det er med tiden blevet et samlerobjekt, og vil helt sikkert fortsat være det i mange år fremover. Dog vil de mest ihærdige samlere stadig gå efter den originale vase, som blev lanceret tilbage i 1936. Hvis du er til designet, og er ligeglad med, hvornår vasen først blev produceret, har du en unik mulighed lige nu for at købe vaserne i butikkerne landet over. Ved relanceringen i 2012 blev vaserne revet væk fra hylderne, men nu er de tilbage, og du kan købe dem i de fleste større forretninger i hele Danmark.

Med de nye designs er der rig mulighed for at indrette sit hjem med de smukke ikoner, som Lyngby-vasen er en del af.

Den nye Lyngby Bowl, en lille porcelænskål i samme design som Lyngby-vasen, er en smuk gaveide til hende, som er vild med udseendet på vasen. Den er smuk på stuebordet, og kan nemt rumme dit favoritslik eller andet, som skal serveres med et smukt udtryk.

Der er muligheder nok, og det er derfor bare med at komme i gang og finde et smuk gave til din kæreste.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *