Inviter kæresten ud og spille badminton

18. september 2015 De 100 kærestetips 0
Inviter kæresten ud og spille badminton

Når man er kærester, er det alfa og omega, at man bruger kvalitetstid sammen. Mange kærestepar har derfor en fælles hobby.

Ved at have en fælles hobby kan man bruge masser af kvalitetstid sammen, man får gode oplevelser sammen, og man har noget at se frem til – noget man kan dyrke sammen. Hvis du ikke lige er typen, der har lyst til at prøve dig af med standarddans eller vals, kan I jo eksempelvis overveje en sportsgren, som f.eks. badminton. Her har I mulighed for at udfordre hinanden, have det sjovt, og nå ja, få lidt motion. Så pak fjerboldene, Yonex-ketcherne og kom i gang!

Badminton er fleksibelt, sjovt og for alle

De fleste par lever i dag en mindre stresset hverdag, hvor det tit er noget af en udfordring at finde tid til alt det man skal og vil nå. Ved at kombinere kvalitetstid og motion, slår man 2 fluer med et smæk. Og er man måske typen som har svært ved at få rørt sig nok og ikke gider det traditionelle fitnesscenter eller kedelige løbeture, er en sjov aktivitet som badminton virkelig en god måde at få rørt sig på. Men de fleste har ikke lyst til at melde sig ind i en klub og være bundet af at skulle spille hver uge, samme dag og tidspunkt. Det gør heldigvis ikke noget, fordi i dag har de fleste haller gjort det muligt at leje en enkelt bane i en enkelt time, lige når det passer en.

badminton

Det er lidt dyrere på denne måde – ofte koster en times baneleje 100 kr., men til gengæld er det fleksibelt og splitter man det i 2 er det 50 kr. per person. 50 kr. for at have det sjovt, hygge sig med sin kæreste og få motioneret sin krop, det er umiddelbart gode penge at give ud.

Som sagt er det muligt at booke en bane i de fleste haller rundt omkring i landet. Vil du se hvordan det fungerer kan du f.eks. tjekke DGI’s hjemmesider for København og Århus, her kan du nemt booke en bane når det passer dig.
At spille mod andre
I behøver naturligvis heller ikke bare at være jer to. Når I har spillet lidt sammen, kan I jo fx vælge at udfordre et andet par til at spille en kamp i double. Det vil sige, at din kæreste og dig er på samme hold også spiller I mod de to andre. Her kommer I virkelig tæt på hinanden, og det er måske lidt en test for parforholdet, hvor I kommer til at prøve hinanden af. I er nemlig i høj grad afhængige af hinanden, og man skal derfor passe på, at temperamentet ikke løber af med en, hvilket kan føre til en ødelagt ketcher og lidt knas i forholdet. Når det så er sagt, så er det hamrende sjovt at spille double, og det handler om at have det sjovt og tage det hele med et smil.

Det kan derfor klart anbefales at spille badminton med sin partner. Det betyder masser af kvalitetstimer sammen, og I får set hinanden på en ny måde. Derfor vil vi i allerhøjeste grad opfordre jer til at pakke en taske og komme afsted.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *