Kickstart intimiteten med din partner

19. oktober 2018 MÆND & KÆRLIGHED 0
Kickstart intimiteten med din partner

En amerikansk undersøgelse viser, at voksne i gennemsnit har 7 færre samlejer om året i forhold til for 20 år siden. Forklaringerne på dette lyder blandt andet på, at de unge bor hjemme længere tid, der er flere singler uden fast partner og streaming-tjenester og sociale medier tilfredsstiller en del af behovet for at have en partner. Men intimitet og nærhed er vigtigt, og derfor vil vi i denne artikel give nogle bud på, hvordan i kan kickstarte den seksuelle intimitet.

Tag på ophold op plej forholdet

I en travl hverdag hvor man har ungerne rendende om ørene på en fra morgen til aften, kan det være svært bibeholde en høj intimitet. Når man endelig er færdig med dagens arbejdsopgaver og børnene er lagt i seng, er mange drænet for energi og har mest lyst til bare at slappe af og få en ordentlig søvn. Derfor kan det være en rigtig god ide at komme lidt væk blandt andre omgivelser.
Det kan i gøre ved at tage på et luksushotelophold/kroophold, hvor det netop handler om jeres parforhold og intimitet. Et ophold vi kan anbefale, er Ystad i Sverige. Opholdet er omringet af smuk og idyllisk natur, som skaber de bedste rammer for en romantisk stemning. På opholdet er der også mulighed for at få massage, nyde spa’en, poolen og en smagfuld 3-retters menu.

Find ny inspiration

Hvis jeres sexliv meget simpelt er gået i stå, og ingen af jer sætter det som en høj prioritet, kan det være en god ide at finde en smule inspiration fra sexlejetøjsverdenen. Dette kan skabe en hel ny dimension af intimitet.
I kan for eksempel prøve jer frem med en penis-ring, en lille, medium eller stor dildo. Dette element kan bruges på mange forskellige måder. Også måder der er lidt mindre dramatiske end hvad navnet antyder. I kan også få ny inspiration ved at snakke med jeres venner om, hvad de gør for at opretholde en høj intimitet i soveværelset, det er ofte ved disse snakke, at man får de bedste ideer.

Ros hinanden

Når hverdagen kører på fuld skrue, er det ofte kritik og frustration, som man møder sin partner med. Men det er også vigtigt at huske på at rose hinanden, når personen har taget opvaskemaskinen, rengjort badeværelset eller taget vasketøjet. Lidt ros kan hurtigt sætte i gang i en romantisk og kærlig stemning. En hård tone er nemlig en stor partykiller i forhold til intimitet.

Elsk din krop

Sexlysten falder ligeså stille i takt med at man bliver ældre, og en af grundene til det, er at ens krop også ændrer sig, og det kan gøre at nogle får et knæk i selvtilliden. Det er derfor vigtigt, at i hver dag sørger for at give udtryk for, at værdsætter hinandens kroppe, så i begge bliver mere trygge i soveværelset. Det vil muligvis hjælpe på at øge jeres lyst til sex.

Vær tålmodig

Mange parforhold har haft en manglende sexlyst og intimitet i flere år, og det kan derfor tage længere tid at opbygge helt nye intime vaner. I skal derfor begge være realistiske i forhold til at det kan tage tid at få skabt gode rutiner i jeres sexliv. Så vær tålmodig og giv det tid, så skal i nok kunne mærke en væsentlig forbedring

Forhåbentligt kunne i bruge disse tips til at få noget inspiration til, hvordan i kan kickstarte jeres sexliv.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *