Et godt parforhold kan blive bedre med sexlegetøj

20. oktober 2018 Sex og samliv 0
Et godt parforhold kan blive bedre med sexlegetøj

Der er mange forskellige måder hvorpå man kan gøre sit parforhold lidt bedre. Måske går man rundt og føler, at man ikke udvikler sig så meget i ens parforhold. Det kan være, at hverdagen har taget over og at man derfor ikke får nydt hinanden så meget i sengen og på en intim måde. Det kan gøre, at man begynder at føle sig meget mere som venner end som kærester. Det er naturligvis også vigtigt, at man er gode venner og føler sig som et makkerskab. Dog er det også en god ide at gøre hvad man kan for at sexlivet det opretholdes og konstant udvikler sig. Ønsker du at gøre tingene mellem lagnerne lidt sjovere kan du overveje at købe noget sexlegetøj, som du og din partner sammen kan bruge. Det kan gøre, at I får et nyt syn på hinanden og det kan ende ud med, at I bliver gladere for hinanden.

Legetøj i sengen kan gøre parholdet lidt sjovere

Har man ikke tidligere eksperimenteret med sexlegetøj kan det hurtigt virke lidt grænseoverskridende at skulle begynde på det. Det gælder både det at skulle købe legetøjet, men også det at introducere det i sengen. Især hvis det ikke er noget man har snakket om tidligere kan det være lidt grænseoverskridende. Dog kan man hurtigt komme over denne barriere ved at være gode til at italesætte det. For det gælder med sex og sexlegetøj det samme som det gælder de fleste aspekter ved parforholdet: man bør tale om tingene. For så længe der er mange ting i forholdet, som man ikke sætter ord på kan der være meget usikkerhed. Derfor bør man så vidt muligt altid snakke om tingene da det kan gøre, at man generelt bliver gladere for hinanden.

Idet man får den ide, at det kunne være sjovt at introducere forskelligt legetøj i sengen bør man derfor sige det til sin partner. Her er der ingen grund til at gøre det til en meget seriøs samtale da det hurtigt kan skabe en mærkelig stemning. I stedet bør man blot sige det på en spøgende måde. Det kan være, at man ligger sammen i sengen og hyggesnakker. Her kan man helt tilfældigt og lidt i sjov spørge om ens partner nogensinde har eksperimenteret med sexlegetøj. Hvis svaret er nej kan det være en smule sværere at spørge om det er noget, som vedkommende ønsker. Men hvis svaret er ja kan det meget hurtigt blive en god samtale om erfaringer og ønsker samt fantasier.

Kend hinandens lyster ved at bruge sexlegetøj

Begynder man at introducere sexlegetøj i soveværelset kommer man helt automatisk til at kende hinanden kroppe bedre. Mange af de typer af sexlegetøj man kan bruge kan nemlig gøre, at man lærer den andens krop bedre at kende. Pludseligt ser man de forskellige kropsåbninger i et nyt lys og man kan måske endda lære noget helt nyt om hinanden.

At begynde at bruge sexlegetøj er meget sjældent noget, som gør noget negativt for parforholdet så det er bare med at komme i gang.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *