Jeg har en hund og nabohjælp, så derfor er min bolig sikret…. MEN NEJ!

24. november 2020 Uncategorized 0
Jeg har en hund og nabohjælp, så derfor er min bolig sikret…. MEN NEJ!


Det er ikke nok at tro at din mand, dine vågne naboer, eller at din hund beskytter dit hjem. Derfor sørg for et gratis sikkerhedstjek af din bolig.

Danskerne kan blive væsentligt bedre til at sikre sig mod indbrud.
Skalsikring er et eksempel på tiltag, som du kan gøre for at sikre din bolig. Det går ud på at forstærke døre, vinduer, låse og mure, altså en sikring af husets skal. 

HUSK at sikring af vinduer, låse og døre forhindrer bedst indbrud

Forskning viser, at skalsikring er den bedste metode til at beskytte sin bolig. Men mange danskere har ofte kun i nogen grad skalsikret deres hjem og kan generelt gøre meget mere for at sikre deres hjem, viser en undersøgelse!

Nabohjælp, hvor man i området holder øje med hinandens huse, og om der er mistænkelige personer i området, er i høj grad også med til at forebygge indbrud. Udenlandske undersøgelser viser, at nabohjælp kan forebygge op mod hvert fjerde indbrud. Men vil du være helt sikker er det bare ikke nok.

Noget af det bedste er at koble en bevægelsessensor sammen med udendørs lys, så en tyv ikke kan bryde uforstyrret ind. Udover hjælper det også, at få det til at se ud, som om der er nogen hjemme i dit tomme hus, og mærke dine værdifulde ting. 

Hvis du er i tvivl, om dit hus er sikret godt nok mod indbrud, så kontakt PB Låse & Sikring som din låsesmed for et gratis sikkerhedstjek. De gennemgår din bolig og fortæller, hvad du kan gøre for at sikre din bolig bedre mod indbrud.

Jo flere tiltag, desto bedre

Forskning viser, at du bedst undgår indbrud, hvis du kombinerer to eller tre af tiltagene sammen med grundlæggende forbedring af døre, låse og vinduer.

Læs mere om de forskellige ting, du kan gøre mod indbrud, i denne artikel, og klik videre for at få flere oplysninger. 

Vinduer

Mange tyve bryder ind i huset ind gennem vinduet. Så start derfor med at sikre dine vinduer.

Der er mange metoder til tyveri- og indbrudssikring af vinduer. Du kan fx sætte glaslisterne fast med sikkerhedsskruer og sætte indbrudssikre beslag på, så vinduerne bliver meget svære at bryde op.


Låse til døre

Montér en ekstra lås i hoveddøren med cirka 40 centimeters afstand til den anden lås. Hvis du har to låse i din dør, gør du det dobbelt så besværligt for tyven, og det bliver sværere at komme ud med større ting som fladskærme.

Den ekstra lås skal kunne låses med nøgle både inde- og udefra. Lås den kun, når hjemmet forlades. 

Låse der er ældre end ti år, eller som viser tegn på slid, bør skiftes ud. Skift til en lås med borebeskyttelse i cylinderhus og tromle og med høj dirke- og kopieringssikkerhed. Låsecylinderen bør udskiftes ca. hvert femte år.

Montér et indvendigt dørgreb med kode eller nøgle på terrassedøren og en evt. kælderdør, så tyven ikke kan bruge døren som flugtvej. Hvis dørgrebet er med nøgle, skal du lade nøglen sidde i, mens du er hjemme, så det er let for dig og familien at komme ud. 

PB Låse & Sikring er eksperter, så har du brug for en låsesmed KøbenhavnLåsesmed Frederiksberg eller generelt i hele Storkøbenhavn, så tøv ikke med at give dem et kald på 31313515 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *