Inspiration til at pifte boligen op på budget

13. marts 2019 Uncategorized 0
Inspiration til at pifte boligen op på budget

Det er altid sjovt, når der sker noget nyt i hjemme. Men det kan også være dyrt, at skulle lave om. Men der findes ting som man kan gøre for, som giver stor forandring uden, at koste en formue. Derfor kan du her læse om, hvordan du pifter boligen op uden, at det skal koste mange penge.

Tænk praktisk

Noget af de som allerflest har problemer med, er rod og opbevaring. Derfor er det en rigtig god ide, at man tænker praktisk når man laver om. Hvis i mangler et gode sted, at sidde udendørs så læs mere her hvor kun-terrasser, hjælper dig til et godt udendørsrum. Når man så har et udendørsområde, kan man nemt og billigt pynte det op.

Her er levende lys, lyskæder, og planter et rigtig godt sted, at starte. Derudover skal man også sørge for, at man laver nogle gode og hyggelige siddeområder. Dette kan gøres ud af genbrugsmaterialer, som f.eks. paller eller traller. På den måde vil man kunne skabe, et hyggeligt og billigt siddeområde. Hvis man så tager nogle store puder i, og tænder nogle lys, vil man have en god stemning. Dette er en god måde, at skabe store forandringer, i ens udendørsområde.

Mal

En af de måder, man bedst laver store forandringer er ved, at male sin bolig. Hvis det f.eks. er stuen, som er blevet til kedelig, kan man vælge, at male en væg eller to. Det er en god måde, at skabe store spil og kontraster i boligen. Der er meget skiftende tendenser, inden for farver. Derfor skal man gå med den farve, som passer til en bolig. Men samtidig skal man også sørge for, at man ikke vælger en farve, som man hurtigt vil blive træt af.

Det er også vigtigt, at man husker hvilken stemning man vil ramme. Den farve man vælger, er nemlig med til, at sætte stemningen i rumme. Man skal passe på, at man f.eks. ikke vælger en alt for mørk farve, hvis der i forvejen ikke er så meget lys i boligen.

Samtidig skal man også passe på, at man ikke vælger en alt for ’kedelig’ farve.  Man vil nemlig hurtigt kunne ønske, at man havde valgt en farve, som skabte mere forandring.

Skift ud i tekstilerne

En anden rigtig god måde, at pifte en hjem op på er ved, at skifte ud i de tekstiler man har. Det er en billig måde, at pifte boligen op. En af de mest populære måder er, at man skifter pudebetrækkene på sofapuderne. Dette kan gøres til billig penge, men er alligevel med til, at skabe en stor forandring. Man kan også investere i nye håndklæder til badeværelset, som kan hjælpe til, at sætte en ny stemning.

Hvis det er badeværelset, som trænger til forandring. Kan man investere i noget nyt sengetøj, som er enten lysere, mørkere, eller mere farverigt. Dette afhænger af, hvilken stemning man gerne vil ramme. Hvis man er glad for det sengetøj som man har, kan man i stedet købe et sengetæppe og gavlpuder. Det giver en lækker stemning, og er hurtigt til, at kunne gemme rod væk.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *