Inspiration til anderledes kærestegaver, der også kommer dig til gode

Inspiration til anderledes kærestegaver, der også kommer dig til gode

Julen nærmer sig snart og du sidder sikkert allerede og glæder dig til at skulle i gang med julegaveindkøbene. Særligt kærestegaver kan være en svær udfordring, hvis hun hører til typen, der ikke kommer med nogle gaveønsker, da hun mener, at du bør kende hende godt nok til selv at kunne finde på noget.

Den nemme løsning vil være at købe smykker eller en taske, som du ved, hun har i hobetal allerede. Men faktisk bør du tænke mere strategisk og give hende noget, både du og hende får gavn af. Når hun ikke kommer med nogle gaveønsker, må du gå ud fra, at du har helt frie tøjler. Vi kommer her med lidt inspiration:

Et fitnessmedlemsskab

Du tænker måske, at et fitnessmedlemskab er en farlig gave at give hende, da det kan virke som et hint til, at hun burde begynde at træne, men hvis du pakker det lidt anderledes ind, behøver det ikke blive en fornærmelse. Giver du hende eksempelvis et klippekort eller et abonnement til et sted som BodySDS og deres træning, så kan det gives med den forklaring, at hun skal passe på sig selv, når hun stresser rundt i hverdagen. Her har de nemlig et mere holistisk billede af sundhed, som værende en kombination af både det den fysiske og psykiske tilstand – en sund sjæl i et sundt legeme. Her trænes forskellige mediative træningsformer, som eksempelvis Yoga.

Og du får selv noget ud af gaven, for ikke alene får du en gladere kæreste, som virkelig føler, at du bekymrer dig omkring hendes ve og vel, du får også en kæreste, der er fit og i topform.

En slowjuicer

Er der noget bedre, end et glas friskpresset juice lørdag morgen? – I don’t think so! Derudover er det især sådan noget, piger ikke har noget imod at bruge et julegaveønske på, selvom det jo i sagens natur ikke kun er hende, der får gavn af den.

En slowjuicer kan desuden bruges til at få en del flere grønsager ind, end du er vant til at spise, så det kan være en sund forandring også i dit liv.

Et abonnement til en avis

Kvinder har ikke noget imod at bruge mange penge på sladderblade, men da det er noget mere tjekket at have en Politikken liggende på stuebordet, end det sidste nye Se & Hør, kan du give hende et abonnement til en avis med begrundelsen om, at hun jo elsker at læse. Og derudover har I efterfølgende til fyld i brændeovnen.

Et fedt billede til stuen

Har I været på en uforglemmelig ferie sammen, har I helt sikkert taget nogle fantastiske billeder, som kunne være værd at få forstørret op til et billede til stuen. Det er dejligt at kunne drømme og mindes tilbage til varme og sommer, når vinteren er kold og mørk udenfor. Derudover er det godt for parforholdet at blive mindet om de gode stunder, da det er med til at gøre det nemmere at komme ovenpå efter skænderier og problemer.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *