Hjælp, skal jeg tro på horoskoper?

09. oktober 2016 Brevkassen 0
Hjælp, skal jeg tro på horoskoper?

Kære Drømmekæresten

Jeg har altid været en person, som har troet, at der findes mere mellem himmel og jord. Jeg læser horoskoper på Dagens Horoskoper, og tror generelt på stjernetegn og den slags. For tre måneder siden mødte jeg en sød fyr, som jeg er blevet helt tosset med. Sagen er den så, at de seneste horoskop-prognoser fortæller, at mit kærlighedsliv vil begynde at gå i den forkerte retning fordi, min fokus er det forkerte sted.

Men jeg mærker ingenting. Jeg er helt skudt i fyren, og han har det på samme måde som mig. Jeg kan ikke lade være med at tænke på om, der vil ske noget forfærdeligt i morgen eller dagen efter, når min horoskop bliver ved med at fortælle det?

Fortabt kvinde

Svar på spørgsmål

Hej Fortabt Kvinde

Godt spørgsmål. Da jeg var yngre syntes jeg, at det var sjovt at læse horoskoper. Mest for at finde ud af om, de nu matchede de aktiviteter, der foregik i mit liv. Det var sjældent, at de gjorde. Engang imellem gjorde de, og det er egentlig logisk nok, da det rent statistisk ville være mærkeligt, hvis de ikke havde ret.

Ærligt, synes jeg du skal droppe de horoskoper, når du læser dem så bogstaveligt. Hyg dig med dem til kaffen men lad være med at tage dem 100% bogstaveligt. Det kommer der intet godt ud af. Du skal huske at nyde din tid med manden, som du har mødt og lade det være op til dig, hvordan tingene udvikler sig i dit liv.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *