Indretning af kæresterum

Indretning af kæresterum

Der findes ikke noget skønnere end at være nyforelsket og flytte sammen med sin kæreste. Man er spændt på, hvordan man får sig indrettet, og man glæder sig til at se, hvordan hele lejligheden kommer til at tage sig ud. En romantisk hule, der holder gang i amorinerne eller bare lidt ekstra hygge ved det hyggelige plankebord?.

Men der kan være nogle ting, som man er nødt til at gå på kompromis med. Bl.a. de personlige ting, som I hver især bringer med jer ind i fællesskabet, og som ingen af jer på nogen måde kan undvære, og heller ikke skal undvære. De ting er nemlig også en del af jeres personligheder, og disse ting skal være med til at skabe et hjem, der oser af kærlighed, romantik og ikke mindst hygge.

Når I har valgt de møbler og boligtilbehør, som I begge to gerne vil have med i jeres fælles hjem, kan I danne jer et overblik over, hvilken farveskala jeres forskellige møbler har. Når I herefter skal købe nye møbler, kan I holde jer inden for disse farver, så I skaber et harmonisk og balanceret look i lejligheden.

 

Stuen som kæresterum  

Hvis I skal ud og købe en ny sofa, er der mange valgmuligheder. Såfremt I har plads til det, kan det være en god ide at købe en sofa med chaiselong. Så er der mulighed for, at I begge to kan ligge og flyde i den, og det giver samtidig plads til, at både venner og familie kan få en siddeplads, når de kommer på besøg.

  1. Et lækkert sofabord er skønt at have stående ved sofaen. Pynt bordet med lysestager og en vase med årstidens blomster. På bordet er der også plads til både vinglas samt skåle med chips og chokolade.
  2. Hæng nogle væglamper op rundt omkring i stuen, og placer et par gulvlamper hvor der er plads til det. Vælg lyspærer med soft lys, så man kan skabe en mere intim stemning.
  3. Placer nogle gulvtæpper under bordene i stuen. På den måde kan man dele stuen op i små rum, og tæpperne er både lune og stemningsfulde.
  4. Hvis der findes en brændeovn eller pejs i stuen, vil det være super hyggeligt at placere to store lænestole der. Dekorer stolene med lækre lammeskind, tænd op i pejsen, bland nogle smagfulde drinks og sæt yndlingsmusikken på anlægget. Så kan det næsten ikke blive mere romantisk.
  5. Måske har man brug for små arbejdsborde i stuen. Placer to små skriveborde, så de støder op mod hinanden. Så kan man både arbejde, kigge på hinanden og indimellem hyggesnakke over en nylavet kop kaffe. En arbejdsplads med både nærvær og varme.
  6. Så kommer vi til de personlige medbragte nipsgenstande. Dem skal der helt bestemt også være plads til. I stedet for at gemme dem væk, kan I vælge at bruge et stort glas kabinet. Sæt alle tingene, både de smukke og de mere specielle ting, ind på hylderne. Man kan vælge at mikse hinandens ting, men man kan også lave hylder med ”hendes ting” og ”hans ting”. Nu er skabet blevet et udstillingsmonument, som er sjovt at kigge på, og som kan give anledning til mange gode snakke og minder og ikke mindst kærlig drillende latter over de knap så kønne ting.
  7. Dekorer væggene med forskellige billeder og malerier. Man kan sagtens hænge et vægrelief i ler op ved siden af et maleri og nogle familiefotos i lækre rammer. Lav små grupperinger rundt omkring på stuens vægge, så de forskellige ting passer sammen i farverne. Det skaber orden, selvom materialerne er forskellige.

 

Råhygge og stemning på terrassen

Når vejret er til det, er det dejligt at hygge sig med sin kæreste på terrassen. Her kan det være godt med nogle komfortable liggestole, så man kan nyde hinandens selskab imens man soler sig og slapper af.

Sæt nogle havemøbler og slå en parasol op ved siden af solsengene, og placer nogle montrer rundt omkring på fliserne. Måske er der også plads til et lille bord derude, hvor man kan sætte vinkøleren og vinglassene fra sig på.

Det er også hyggeligt at have nogle krukker med forskellige krydderurter stående på terrassen. Så er det let at lave en lækker krydderolie til bøfferne, inden de skal på grillen.

Når mørket falder på, kan man tænde for lysene i montrerne og evt. nogle lyskæder, som man måske har hængt op over havebordet. Skulle det blive lidt køligt, kan man dække sig til med en lækker plaid, imens man hører fuglene gå til ro og kigger på solen, der går ned bag bakkerne.

 

PS: Køb små gaver til hinanden engang imellem, og overrask hinanden ved at tilberede den andens yndlings middagsret – det sætter prikken over i’et.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *