Hvad er din foretrukne fritidsaktivitet med din fremtidige kæreste?

08. oktober 2018 Gaver 0
Hvad er din foretrukne fritidsaktivitet med din fremtidige kæreste?

Når vi sidder og drømmer os hen til ønskekæresten, så indgår der ofte tanker om, hvad drømmekæresten gerne vil lave sammen med dig, og hvad du omvendt ville nyde at lave sammen med ham. Det kan være alt fra sport og træning til kunst og kultur.

Den aktive og naturinteresserede

Drømmer du om en kæreste der gerne vil have dig med ud på løbeture eller på en god lang gåtur i dyrehaven uden brok om vejret og våde sokker, så hungrer du nok efter drømmekæresten som fortrækker de aktive og naturvenlige fritidsaktiviteter.

I denne form for dagdrømmeri går i hånd i hånd afsted til fitnesscenteret flere gange om ugen, eller hjælper hinanden med at løfte vægte i crossfit-centeret. Det kan også være, at du forestiller jer løbe sammen i skoven eller på stranden, og at du drømmer om en fyr der ikke er bleg for at smide tøjet og hoppe en tur i havet, når i er færdige med løbeturen.

Denne drømmekæreste er aktiv, ikke doven, og her skal der gerne ske noget for jer begge dagligt. Skal du overraske denne type drømmefyr, så er det afsted på et romantisk golfresort, som du kan finde via Golfbreaks.

Det er ikke for tidligt at planlægge en overraskelsesgave til din fremtidige kæreste, og vi er sikre på, at han vil være vild med en tur på greenen med dig.

Den kulturelle og dybe

Går du mere og dagdrømmer om en kæreste, som du kan have dybe og interessante samtaler med, om alt fra politik og kultur, til psykologi, adfærd og kunst, så drømmer du nok om en kæreste der foretrækker den kulturelle og dybe aktiviteter i fritiden.

Med ham er der ingen sure miner, hvis du foreslår en tur på museum eller læser en spændende klumme op for ham i avisen. Her vil du ikke løfte undrende løftede øjenbryn, når du fortæller ham om din drøm, eller om en særlig og spændende adfærd, som du har observeret på dit job eller i toget.

Den ideelle overraskelse til ham, ville derfor være en tur på kulturnat i din lokale by, hvor i kan udforske alt fra museer og ministerier, til restauranter og hemmelige passager i byen.

Den hyggelige og dovne

Falder dine tanker ofte på en fremtidig kæreste, som vil elske at bruge al sin fritid med dig på sofaen, til en fed serie, en spændende film, god hjemmelavet mad i stearinlysets skær og en god gang bland-selv-slik, så er du nok som de fleste.

Med ham kan du være helt tryg, og i kan altid være sikre på, at der er masser af aktiviteter i hjemmet at tage jer selv sammen. I kan sagtens få en hel weekend til at gå med fælles rengøring, fælles indkøb, madlavning, tv-kiggeri og ultimativ hygge i sofaen. Her vil i begge sikker også holde af de lange morgener i sengen, inden én af jer giver sig i kast med at brygge kaffe.

Skal du overraske sådan en rigtig hyggefætter og sofatrold, så skal du blande en stor gang bland-selv-slik og bestille en kæmpe gang sushi til levering – så har du med sikkerhed nøglen til hans hjerte.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *