Husk disse ting når du skal gøre dig klar til daten med kæresten

16. august 2017 Scoretricks 0

Selvom man ikke dater mere, men i stedet nu er på næste stadie – nemlig kærester – så kan man sagtens tage på dates alligevel. Dates er med til at opretholde forholdet, så man ikke altid sidder derhjemme i joggingtøj foran fjernsynet. Lidt romantik skal forblive i forholdet og her er en date i ny og næ den perfekte løsning. Men der er flere ting der skal huskes, når du gør klar til daten med din kæreste.

Find det helt rette outfit

Det kan nogen gange være stressende at skulle på date. Hvad skal man have på? Skal man ud og købe noget nyt? Passer yndlingskjolen virkelig til de nye sko? Pludselig går tiden og man bliver forsinket, hvilket kun giver endnu mere stress.

Det er der ingen grund til. I stedet for at stresse den dag, du ellers bare burde nyde og hygge dig med, kan du hjælpe dig selv med at undgå dette. Dagen før kan du passende bruge lang tid på at finde det helt rette outfit. Ikke nok skal du føle, at du ser godt ud, men derudover skal du også føle dig tilpas i tøjet på daten. Det kan måske godt være den valgte kjole er flot, men hvis du hele tiden skal hive ned i den, fordi du føler den er lige kort nok, kan det være en god idé at finde noget andet tøj.

Finder du tøjet frem på forhånd, slipper du for unødvendig stress på selve dagen – og det vil du med sikkerhed sætte pris på.

 

Gør din hud smuk

En flot og smuk hud er noget, de fleste ønsker at opnå. Men det er for de færreste, at dette kommer af sig selv. Mange skal passe og pleje den, så den for den helt rette glød.

Du kan derfor i god tid give dig selv en lækker ansigtsmaske og huske at rense huden ordentlig i tiden op til daten. Derudover vil du bestemt kunne se en forskel på din hud, hvis du drikker en masse vand hver dag, da dette også påvirker huden.

Du er ikke i den alder endnu, hvor du behøver at overveje priser på restylane på hjemmesider som denne og andre kosmetiske behandlinger. Derfor bør du i stedet selv pleje huden, så du kan møde op på daten med selvsikkerhed og et smil.

 

Læg en lækker make-up

For rigtig mange piger betyder make-uppen også meget, når man skal på date. Men det er ikke altid lige hurtigt og let at lægge den helt perfekt. Hvis man samtidigt er lidt presset på tid eller nervøs, gør det det ikke bedre. Det kan derfor være en fordel, hvis du øver dig i dagene op til. Så behøver du heller ikke ærgre dig over, hvis den er lagt og du ikke er tilfreds – for der er sjældent tid til at fjerne det hele og lave det om. Ved at have ”øvet” dig er der stor sandsynlighed for, at den sidder lige i skabet!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *