Gør kæresten glad med uventede gaver

27. juni 2017 Gaver 0
Gør kæresten glad med uventede gaver

Følgende scenarie er nok oftest set fra mandens synspunkt. Du kender det sikkert godt: Kæresten er åbenlyst utilfreds med noget. Du spørger ind til det og får et af de mest velkendte svar i parforholdets historie: ”Der er ikke noget galt.” Du spørger igen et par gange, og svaret udvikler sig til at indeholde en noget mere seriøs tone: ”Der ikke noget galt!!”. Det viser sig senere, at din kæreste mener, at du er for dårlig til at udtrykke din kærlighed overfor ham/hende.

At overraske sin kæreste med uventede gaver kan medføre flere fordele, end man lige går og tror. Vi har udgivet flere artikler om, hvad der er den rigtige gave at give og vi vil også nævne nogle her. Men hvorfor er det, at uventede gaver er så vigtige at give?

 

Overraskelsesmomentet

 

Et parforhold skal naturligvis ikke afhænge af materialisme og hvis din kæreste har det sådan, at du kun kan udtrykke din kærlighed materielt, så er der noget galt. Med det i baghovedet, så er det at give gaver dog en god måde, hvorpå man kan udfolde sin kærlighed. Alle elsker at blive forkælet, fordi det giver følelsen af, at nogle holder af en. Men det er én ting, der gør de uventede forkælelser til det, der i sidste ende er uhyre vigtigt for vedligeholdelsen af et godt parforhold: Overraskelsesmomentet.

Alle elsker overraskelser (dette gælder både for mænd og kvinder) og det er netop derfor, at de dine gaver skal være uventede. Det værste, der kan ske i et parforhold, er, at det hele går hen og bliver en stor rutine uden nogle uventede og spændende (positive) udsving. Der findes trods alt flere måder, hvorpå man kan undgå, at et parforhold bliver kedeligt, men en nem måde at gøre det på, er altså ved at overraske kæresten med små goder. Dette behøver ikke nødvendigvis at koste dig kassen, da små gaver sagtens kan have den samme, og måske endda bedre, effekt end de dyre gaver.

 

Vær kreativ

 

Vil du få det meste ud af din gavmildhed, så tilføj endelig noget humor og kreativitet til dine gaver. Tænk over en sjov og alternativ måde at give dem på, og find noget at give, der er mere originalt end blomster, chokolade osv. På denne måde vil din kæreste uafhængigt af prisen på gaven sidde tilbage med følelsen af, at du har udtrykket din kærlighed samtidig med, at han/hun er blevet overrasket. Dette er en perfekt ingrediens til opskriften på at beholde gnisten i et længerevarende forhold.

Det kan måske være, at du føler, at det er umuligt at finde på noget at give, som indeholder ovenstående aspekter, hvorfor vi her giver dig et par eksempler:

 

Gaver med et twist

Her kan du starte med at give kæresten gave, som udvikler sig og ender ud med at blive til endnu en gave. Det lyder måske forvirrende, men her er et eksempel: Både dig og din kæreste bor i København og din kæreste har en smadret Iphone skærm. Du kunne i dette tilfælde give en Iphone reparation i Vejle, hvilket selvfølgelig ville skabe en smule undren. Det er så i dette moment, at du hiver to billetter til et spaophold i Vejle frem. Dette ligger måske i den dyre ende, men ideen indeholder alle de aspekter, som er vigtige at have med. Hvis du synes det lyder som en god ide, kan du starte med at klikke her.

 

Gaver med spænding

Vil du gerne udfordre din kæreste lidt, kan du finde på noget at give, som udover kreativiteten og overraskelsen, har noget spænding i sig. Det kan være noget, som I ikke har prøvet sammen før, og her er sexlejetøj ofte en vinder.

 

Det vil selvfølgelig være svært at redde et parforhold ved blot at give gaver, da det naturligvis er kærligheden, som skal bære det hele. Elsker man derimod hinanden, men er blevet et par med en hverdag med meget faste rutiner, kan man med fordel overveje at benytte sig af ovenstående råd.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *