Gør lidt ekstra ud af dit udseende – her er tre råd

Gør lidt ekstra ud af dit udseende – her er tre råd

Sommerens fester står for døren, og du vil naturligvis gerne se brandgodt ud. Kjolen og skoene er på plads, og make-uppen har du også helt styr på. Der er dog lige et par sidste ting du kan gøre, så du med god samvittighed kan tage til fest. Vi giver dig her tre gode råd, så du kan skinne om kap med solen, og blive sommerlækker.

Skift skraberen ud med voks

Sommeren byder forhåbentligt på en masse sol og godt vejr, og du kan ikke undgå at skulle i en sommerkjole eller i et par shorts. Som kvinde kan det dog være træls, at man evig og altid skal sørge for at få barberet benene, så de ikke stikker. Dette kan du dog undgå, hvis du lader hårene vokse lidt, og så tager til en professionel kosmetolog, der kan vokse dine ben. Sørg dog for, at der bliver gjort mindst et par dage inden du skal flashe benene, da benene får masser af røde knopper, der først forsvinder efter et døgns tid.

Snyd dig til en flot sommerglød

Det er ikke altid let at få en flot tan, når kalenderen viser fuldtidsarbejde. Og der er jo næsten ikke noget værre end at flashe et par selvlysende stænger, når alle andre åbenbart sagtens har haft tid til at få sig en flot sommerglød. Men måske har de snydt, og du kan gøre det samme. Køb en selvbruner på spray, og spray en flot sommerglød på dine ben og arme. Sørg dog endelig for, at du har skrubbet alle de gamle hudceller af, ellers vil sprayen ikke komme til at se naturlig ud. Sørg især for at være grundig nede omkring vristene. Du kan bruge et håndklæde efter du har været i bad, men har du en bodyscrub, vil det være helt perfekt. Har du ikke mod på at gøre det selv, kan du også tage i professionel spraytan.

Slip af med misfarvningerne på tænderne

En anden ting du kan gøre for dig selv, er at give dig selv en tandblegning. Et hvidt tandsæt sætter prikken over i’et til dit outfit, og det bedste er, at du kan ordne det hele selv derhjemme. Tandblegning fra envywhite er lavet af 100 procent naturlige ingredienser, så du slipper altså for en masse tilsætningsstoffer. Tandblegningen er lavet af økologisk kokoskul, og giver dig foruden hvide tænder også en styrket emalje. Kokoskullet fjerner misfarvninger og plak fra tænderne, og giver dig et hvidt colgate-smil, så du kan smile, uden at skulle tænke over dine tænder.

Med hvide tænder og brune sommerben, kan du hurtigt hoppe i dit outfit og med god samvittighed tage af sted til fest.

 

 

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *