Gode råd til fædre

15. april 2017 Brevkassen 0
Gode råd til fædre

Vi ved godt, at både fædre og mødre elsker deres børn lige meget, men mødre bliver mere glade end mænd gør, når de kan se, at faren tænker på deres børn. Derfor har vi skrevet en guide til, hvordan du kan være en god partner, når I har et barn sammen. Det er alt fra at vælge sødt tøj fra MarMar til at smørre børnenes madpakker.

I dag er der ikke de samme kønsroller, som der var for 25 år siden. Men alligevel er det stadigvæk mange familier, hvor moren gør mange flere huslige ting end faren. Når I har et barn sammen, er det en god måde at være en bedre partner på, at man tager en god andel af denne arbejdsbyrde.

Køb ting til barnet og moren

Et barn der kun er 1 år gammelt, går ikke op i, om du køber børnetøj til det. Men det gør moren til barnet, og derfor bør du købe søde ting til barnet engang i mellem. For det er noget, som får moderen til at elske dig endnu mere, fordi det er vigtigt for hende at se, at du går op i, hvad jeres barn har på.

Her kan du overveje at købe noget sødt tøj fra MarMar, fordi det er altid populært blandt mødre og børn. For mænd har det aldrig været lettere at købe børnetøj, for du kan gøre det på nettet og bare få det sendt til din arbejdsplads eller direkte hjem til jer, hvis det ikke er så vigtigt for dig at overraske din kone med børnetøj fra MarMar.

Hvis du gerne vil gøre det, kan du kigge her.

Tag nogle af morens ansvarsområder

Selvom der ikke er klassiske kønsroller længere, så vil vi gætte på, at I har nogle områder, som I har opdelt mellem jer. Her er det sundt, at du engang imellem tager nogle af din partners ansvarsområder på dig. Hvis det altid er din kone, som laver mad til familien, så foreslå hende, at du nogen gange gør det.

Kvinder elsker, når de kan se, at manden gerne vil løse opgaver, som I egentlig har aftalt, at han ikke skulle. Det kan også være, at du smører børnenes madpakke engang i mellem. Der er større chance for, at hun også gør ting, som du er glad for, hvis du gør ting for hende.

Ikke at det er grunden til, at du skal gøre det. Du skal gøre det, fordi du gerne vil gøre hende glad og være en god partner for hende.

Drømmepartneren er en, som passer på dig og gør ting, som du ikke har spurgt om. Du skal selvfølgelig stadigvæk også gøre alle de ting, som du gjorde, inden I fik børn. Men som far har du blot fået endnu en person at passe på, og derfor har du også en god mulighed for at blive en bedre partner.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *